Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να βοηθήσει σε 2-3 πραγματάκια γιατί ως αρχάρια, προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ ψάχνοντας στον ιστό για λύσεις αλλά έχω την τάση να τα κάνω χειρότερα. Ελπίζω μόνο το θεματάκι να το ανάρτησα στην σωστή κατηγορία.
Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα Newsletter μικρό σε μέγεθος (κάπου στα 20-50 όπως τα συνηθισμένα). Το πρόβλημα είναι πως καταλήγει κοντά στο 1 Μ και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως άλλα παραδειγματικά που βλέπω είναι πιο φορτωμένα σε γραφικά.. Παρόλο που μικραίνω τις φωτογραφίες και την ανάλυσή τους (λίγο πριν αρχίσουν να παραμορφώνονται) πάλι δεν είναι αρκετό.
Τα newsletter θα στέλνονται μέσω CRM και Word. HTML που προσπάθησα να φτιάξω μέσω Dreamweaver δεν έπεφτε κάτω απο 240 και το αστείο είναι πως πειραματικά έσβησα όλες τις φωτό και το μέγεθος έφτασε 25kb!

Πως γίνεται να φτιάξω ενα newsletter εμφανίσιμο αλλά μικρό σε μέγεθος και να μπορώ να το στέλνω μέσω Word merged email lists από CRM???
Ελπίζω το πρόβλημά μου να το περιέγραψα σωστά αλλά πραγματικά είμαι σε στάδιο που δεν βρίσκω άκρη και ο χρόνος με πιέζει πολύ.