«Θερινό Σχολείο Κώδικα ΕΛ/ΛΑΚ σε Μεταφορές - Ναυτιλία»

PHP, ASP, Javascript, MySQL, WordPress, Joomla, phpBB, OpenSource λογισμικό.

«Θερινό Σχολείο Κώδικα ΕΛ/ΛΑΚ σε Μεταφορές - Ναυτιλία»

Δημοσίευσηαπό rentis91 » 12.05.14, 5:53 pm

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στα πλαίσια του έργου Μονάδες Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ), διοργανώνει Θερινό Σχολείο Κώδικα (Summer School Camp) με θέμα «Εφαρμογές Ανοικτού Λογισμικού στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία (Σεπτέμβριος 2014)».

Εικόνα


Το Σχολείο θα διαρκέσει πέντε (5) ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προιόντων και Συστημάτων του Παν. Αιγαίου, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεβρίου. Ωστόσο, ένας αριθμός συμμετεχόντων στο σεμινάριο, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν εξ απόστάσεως, από τον υπολογιστή τους, επισκεπτόμενοι ένα σύνδεσμο που θα τους κοινοποιηθεί (εφαρμογή online learning: BigBlueButton).

Το Σχολείο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, και σε αποφοίτους Πολυτεχνικών τμημάτων, Τμημάτων Πληροφορικής, και Τμημάτων με αντικείμενο το μάνατζμεντ και τα εφαρμοσμένα οικονομικά, ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μια πρακτική εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών ΕΛ/ΛΑΚ που αποτυπώνουν επιχειρησιακές διαδιακασίες και ανάγκες οργάνωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση ή εμπειρία στο σχεδιασμό, την αποτύπωση προδιαγραφών, και την ανάπτυξη εφαρμογών στο τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών (ΤΠΕ).

Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Με την ανακοίνωση αυτή σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε, έως την 31 Μαΐου 2014. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης και μια (1) Μονάδα ECTS

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο δεν επιβαρύνονται οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους όρους συμμετοχής στο σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα http://goo.gl/f62D1b

Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Με την ανακοίνωση αυτή σας καλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε, έως την 31 Μαΐου 2014.

Facebook: https://www.facebook.com/CreateYourStartUp.
rentis91
Member
 
Posts: 1
Εγγραφή: 12.05.14, 5:05 pm

Επιστροφή στο II.III Προγραμματισμός + Τεχνολογία ανοιχτού κώδικα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων