Τα ελληνικά βιβλία του MAC OS X Snow Leopard & Lion.

Ανακοινώσεις / παρουσιάσεις / προσφορές βιβλίων, εκδόσεων & περιοδικών, σχετικά με την οπτ. επικοινωνία.

Τα ελληνικά βιβλία του MAC OS X Snow Leopard & Lion.

Δημοσίευσηαπό Chris Mendrinos » 08.09.11, 11:01 am

Το βιβλίo του Mac OS X Snow Leopard 10.6 είναι ένας σύντομος, περιεκτικός και πλήρης οδηγός του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών Apple Macintosh. Ο συγγραφέας Αριστοτέλης Οικονόμου έχει πείρα δεκαετιών στο χώρο των Mac και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος υποστήριξης από την Apple (Certified Support Professional).

Το βιβλίο του Mac OS X Snow Leopard είναι ιδιωτική έκδοση του συγγραφέα και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2011.

Στο τέλος Ιουλίου, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος της Apple, του OS X Lion 10.7, ο Αριστοτέλης Οικονόμου κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) ένα προσάρτημα του έντυπου βιβλίου. Σε αυτό καλύπτονται όλα τα νέα χαρακτηριστικά του Lion καθώς και ο τρόπος αναβάθμισης από το Snow Leopard.

Αυτό το προσάρτημα αποτελείται από 96 σελίδες και διατίθεται είτε δωρεάν σε όλους όσους έχουν ή θα αγοράσουν το έντυπο βιβλίο είτε ξεχωριστά από το ηλεκτρονικό κατάστημα του συγγραφέα. Πληροφορίες και οδηγίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συγγραφέα και εκδότη http://www.greekmacuser.com

Η ανάγνωσή του βιβλίου είναι εύκολη και από μη εξοικειωμένους χρήστες σε Mac. Και σε αυτούς ακριβώς απευθύνεται. Νέους χρήστες που θέλουν απλές και σαφείς οδηγίες αλλά και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν πληρέστερη γνώση του Mac. Στις σελίδες του θα βρείτε όχι μόνο τους βασικούς τομείς του Mac OS X αλλά και μία σειρά από δημιουργικές εφαρμογές όπως η μουσική, η φωτογραφία, το βίντεο κ.α. Επίσης στο τελευταίο κεφάλαιο θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον συγχρονισμό του iphone με τον mac.

Στα συν της έκδοσης αυτής είναι και η απλή γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο, καθημερινή και ευχάριστη στην ανάγνωση. Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι έχει γραφτεί για το ελληνικό κοινό από έναν Έλληνα χρήστη Mac - και δεν είναι απλά μία μετάφραση κάποιου ξένου εγχειρίδιου.

Η δομή του βιβλίου είναι επίσης πάρα πολύ απλή. Κάθε σελίδα καλύπτει ένα θέμα. Έτσι βρίσκετε γρήγορα αυτό που αναζητάτε και το μαθαίνετε εύκολα χωρίς πολλές θεωρητικές εξηγήσεις, αναλύσεις και περίπλοκες περιγραφές. Μια σύντομη περιγραφή σας βάζει κατευθείαν στο θέμα και λίγα περιεκτικά λόγια σας εξηγούν πώς να εκτελέσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία.

Κάθε θέμα έχει μια μεγάλη έγχρωμη επεξηγηματική φωτογραφία που κάνει εύληπτα τα όσα εξηγεί το κείμενο που τη συνοδεύει. Οι εντολές και οι λειτουργίες δίνονται με διαφορετικό χρώμα ώστε και να ξεχωρίζουν νοηματικά αλλά και να εντοπίζονται εύκολα.

Ο σύγχρονος και εύχρηστος αυτός οδηγός καλύπτει μέχρι και την έκδοση 10.6.6. και αποτελεί αυτήν την στιγμή τον πιο απλό οδηγό για υπολογιστές Apple Macintosh. Η κυκλοφορία του στην χώρα μας γίνεται ακόμα πιο σημαντική καθώς είναι και ο μόνος τέτοιος οδηγός που κυκλοφορεί στην Ελληνική γλώσσα.

Εικόνα
Chris Mendrinos
Member
 
Posts: 2
Εγγραφή: 22.08.11, 7:23 pm

Επιστροφή στο IX.III Βιβλία - Περιοδικά - Εκδόσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων