[Προσφορά] Επαγγελματικά σεμινάρια στα "μέτρα" σας

Δελτία τύπου και ενημέρωση σχετικά με τεχνικές, εκπαιδευτικές και λοιπές συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting, service κλπ).

[Προσφορά] Επαγγελματικά σεμινάρια στα "μέτρα" σας

Δημοσίευσηαπό Themistoklick » 08.12.09, 1:14 pm

Επαγγελματική επιμόρφωση από πιστοποιημένο εκπαιδευτή με πολυετή εμπειρία στην σχεδίαση, τις γραφικές τέχνες αλλά και την εκπαίδευση, στον χώρο σας (εντός Αττικής ή κατόπιν συμφωνίας σε άλλες πόλεις/περιφέρειες). Τα σεμινάρια απευθύνονται σε:

- απόφοιτους
- ελεύθερους επαγγελματίες
- ατελιέ γραφικών τεχνών
- εκτυπωτικές μονάδες
- δημιουργικά γραφεία
- εκδοτικούς οίκους
- ημερήσιο & εβδομαδιαίο τύπο
- διαφημιστικές εταιρίες

Ανάλογα με το γνωσιακό επίπεδο, ή το είδος εργασίας των εκπαιδευομένων, δημιουργείτε εσείς το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες, τόσο σε περιβάλλον Windows όσο και σε περιβάλλον Mac.

Με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Για επιχειρήσεις με μισθωτούς, και πρόγραμμα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ για επιδοτούμενα επαγγελματικά σεμινάρια.

Πληροφορίες
Θεμιστοκλής Κ. Χαψής
Κιν: 693.693.95.95
info [παπάκι] pointofdesign.gr

Ευχαριστώ.

--------------------------

Ακολουθεί γενική καταγραφή προτεινόμενων θεματικών ενοτήτων, τις οποίες μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ολόκληρες, ή να επιλέξει/συνδυάσει τμήματα αυτών όπως επιθυμεί:

Ι. Ενότητα Τεχνολογία
Δημιουργικό λογισμικό & τεχνολογία γραφικών τεχνών
Διαχείριση διαφανειών
Διαχείριση χρώματος
Σενάρια κλεισίματος pdf αρχείων
Σωστό μαύρο/πλούσιο μαύρο, pantone, επιτύπωση, συναρμογή
Προεκτυπωτικός Έλεγχος σε Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Acrobat
Ιδιαιτερότητες ψηφιακής εκτύπωσης
Γεωμετρία εγγράφου, κοπτικό, σημεία κοπής, margins, bleeds
Διαχείριση αρχείων, Links, ανάλυση εικόνων
Ppi, Lpi, Dpi
Τύποι αρχείων και σωστή χρήση τους
Μεταφορά αρχείων από ένα λογισμικό σε άλλο
Αντικατάσταση εικόνων χαμηλής/υψηλής ανάλυσης


ΙΙ. Ενότητα Τυπογραφία
Εφαρμοσμένη Τυπογραφία / Διαμόρφωση κειμένου
OpenType Τυπογραφία
Συλλαβισμός - Παραγραφοποίηση - Έλεγχος κειμένου
Πλέγμα βάσης
Στυλ παραγράφου
Πίνακες
Υποσημειώσεις
Ενότητες - Αρίθμηση
Διαχείριση γραμματοσειρών


ΙΙΙ. Ενότητα Σχεδίαση Εντύπου
Στήσιμο - αυτοματισμοί Περιοδικού
Στήσιμο - αυτοματισμοί Εφημερίδας
Στήσιμο - αυτοματισμοί Βιβλίου
Στήσιμο - αυτοματισμοί Μπροσούρας/Καταλόγου
Μεταβλητά δεδομένα - Εισαγωγή XML
Διαχείριση "Book"
Από InDesign σε Flash


IV. Αυτοματισμοί InDesign
Αυτοματισμοί στυλ παραγράφου
Αυτοματισμοί κειμένου
Nested Styles/Lines και δημιουργική-παραγωγική χρήση
Object Styles, Anchored Objects
Grep & Grep Styles
Conditional Text & Grep
Δυναμική χρήση Master page
Αυτοματισμοί μπλοκ κειμένου/εικόνας
Text variables
Scripts, Plugins
Hyperlinks, Buttons, Transitions, Multimedia


V. Ενότητα Δημιουργικό λογισμικό*
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe Photoshop
Αdobe Bridge
Adobe Acrobat
Δημιουργία PDF φόρμας (Acro-φόρμες, όχι LiveCycle)


* Η Θεματολογία που αφορά στο παραπάνω λογισμικό είναι αρκετά μεγάλη και για κάθε πρόγραμμα, υπάρχουν δύο επίπεδα, κανονικό και για προχωρημένους. Το σεμινάριο επίσης μπορεί να αφορά μόνον ένα τμήμα του λογισμικού ή μόνον μια εξειδικευμένη του χρήση ή και όλο το λογισμικό. Πχ στρατηγική χρήσης layers στο Adobe Illustrator, Χρήση και δημιουργία brush στο Illustrator, Χρωματονική διόρθωση στο Photoshop, Ρετούς προσώπου στο Photoshop κα.

VI. Ενότητα "Ομαλή Μετάβαση"
Ομαλή μετάβαση σε Adobe Illustrator, για χρήστες CorelDraw
Ομαλή μετάβαση σε Adobe InDesign, για χρήστες QuarkXpress


VIΙ. Ενότητα Εξειδικευμένες Ανάγκες
Σεμινάρια των οποίων την θεματολογία την καθορίζεται εσείς και την προσαρμόζεται ελεύθερα στις δικές σας ανάγκες και στα δικά σας σενάρια εργασίας, υπό την μορφή ερωτήσεων πάνω σε πραγματικά προβλήματα που συναντάτε στην εργασία σας. Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η πλήρης κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σας, είτε αναφερόμαστε σε συνδυασμό διαφορετικών θεματολογιών είτε σε τμήματα αυτών, ακόμη και σε θεματολογίες που δεν αναφέρονται εδώ για λόγους συντομίας.

VIII. Ενότητα Αναβάθμιση λογισμικού
Παρουσίαση νέων δυνατοτήτων: εν συντομία, μια παρουσίαση όλων των νέων δυνατοτήτων που διαθέτει μια δημιουργική σουίτα, σε σχέση με την έκδοση που χρησιμοποιείτε. Για τους επαγγελματίες ή τις επιχειρήσεις που θέλουν να διαπιστώσουν αν η αναβάθμιση λογισμικού θα τους ωφελήσει στην ροή εργασία τους.
Εκμάθηση νέων δυνατοτήτων: Αναλυτική επεξήγηση και εκπαίδευση χρήσης των νέων δυνατοτήτων (και όχι ολόκληρης) της δημιουργικής σουίτας που μόλις αποκτήσατε ή πρόκειται να αποκτήσετε. Για τους απόφοιτους, ή επαγγελματίες ή τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούσαν επί σειρά ετών παλαιότερες εκδόσεις, αναβάθμισαν σε νεώτερες, αλλά δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τις νέες δυνατότητες των προγραμμάτων λόγο της μη γνώσης χρήσης αυτών.


Κριτήρια - διαπιστευτήρια εκπαιδευτή
Σε κάθε εκπαιδευτική διαδικασία, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν μας, είναι η επαγγελματική εμπειρία, η γνωσιακή πληρότητα και η ικανότητα μετάδοσης γνώσεων του εκπαιδευτή. Πριν από κάθε εκπαίδευση ή σεμινάριο, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να σας σταλεί με email, το βιογραφικό του εισηγητή/εκπαιδευτή, ώστε να κρίνεται οι ίδιοι αν έχει τα κριτήρια που τον καθιστούν ικανό εκπαιδευτή.

--------------------------


Σύντομο βιογραφικό
Ο σχεδιαστής Θεμιστοκλής Κ. Χαψής, συντάκτης του περιοδικού γραφικών τεχνών CMYK και καθηγητής στον κλάδο γραφιστικής του Ακτο, είναι πιστοποιημένος χρήστης Adobe Certified Expert (ACE) καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής Adobe Certified Instructor (ACI) στις εφαρμογές Adobe Illustrator CS3, CS4 και Adobe InDesign CS3,CS4. Λόγο της εμπειρίας του, έχει αποτελέσει beta tester στα CorelDraw X3, QuarkXrpess 7, 8, Adobe Creative Suite CS 3, 4 και 5.
Έχει εργαστεί ως Adobe Evangelist για τις Adobe South Africa και Adobe Turkey, είναι εκπρόσωπος του Athens InDesign User Group, έχει διακριθεί 4 φορές στα βραβεία ΕΒΓΕ, ενώ διαθέτει άνω των 2.000 ωρών εμπειρίας σε επαγγελματική επιμόρφωση.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων 8 ετών, έχει εκπαιδεύσει σειρά δημιουργικών γραφείων, ατελιέ γραφικών τεχνών, σχεδιαστικές ομάδες εκδοτικών οίκων, ημερήσιου και περιοδικού τύπου αλλά και διαφημιστικών εταιρειών τόσο στην δημιουργική όσο και την παραγωγική σχεδίαση εντύπων ή την ομαλή μετάβαση σε σύγχρονες ροές εργασίες και δημιουργικό λογισμικό. Για αναλυτικότερες πληροφορίες, ζητήστε βιογραφικό.
Άβαταρ μέλους
Themistoklick
Master Member
 
Posts: 5292
Εγγραφή: 05.04.04, 1:28 pm

Επιστροφή στο IX.IV Τεχνικές / Εκπαιδευτικές / Λοιπές υπηρεσίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron