Συμβουλή,γνώμη,τα πάντα δεκτά...

Θέματα Ηθικής, Δεοντολογίας, προβληματισμοί και θεωρητικές απόψεις πάνω στην οπτική επικοινωνία.

Συμβουλή,γνώμη,τα πάντα δεκτά...

Δημοσίευσηαπό anelairam » 18.02.14, 1:06 pm

Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα (σαν καινούρια στο forum).
Αρχικά με λένε Μαριαλένα και είμαι 21 ετών έχω τελειώσει ένα δημόσιο ΙΕΚ ως "Γραφίστας εντύπου & Ηλ.Μέσων" και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο διότι δεν ξέρω προς τα πού να πάω και τι να κοιτάξω. Η πιστοποιήση από τα δικά μου μάτια μοιάζει σαν όνειρο θερινής νυχτώς (δεν πιστεύω καν ότι θα ξαναγίνει) και για πρακτική ούτε συζήτηση, είμαι απόφοιτη ΙΕΚ όχι ΤΕΙ και 21ετών οπότε κι από εκει πόρτα. Έχουν περάσει σενάρια από το κεφάλι μου όπως:
- να στραφώ προς το Web αφού από την φοίτηση μου στο ΙΕΚ διαπίστωσα ότι σαν κατεύθηνση είναι πιο "γοητευτική" για τα δικά μου γούστα είτε πάλι μέσω κάποιου ΙΕΚ είτε μέσω κάποιου site μόνη μου (αυτό το έχω ξεκινήσει ήδη).
- ή να ξαναγυρίσω στα θρανία (του Λυκείου) κάνοντας μια προσπάθεια για εισαγωγή στο ΤΕΙ Αθήνας στις Γραφικές Τέχνες. Και αυτό γιατί μου έχουν δώσει να καταλάβω ότι τα χαρτιά έχουν σημασία (και έχει και μια δόση λογικής και αυτό).
Δεν θέλω να συγκρίνω σε καμία περίπτωση το επίπεδο του ενός ιδρύματος με του άλλου ή τα χαρτιά τους (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε) απλώς μία συμβουλή ή μια γνώμη από εσας ώς πιο έμπειρο αφού είστε ήδη μεσα στο χώρο αλλά και στον χορό :P
anelairam
Member
 
Posts: 2
Εγγραφή: 16.02.14, 2:02 pm

Επιστροφή στο X.I Οπτική Επικοινωνία. Ηθική, Δεοντολογία, προβληματισμοί, απόψεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων