Νεος Κατάλογος Αγγελιών Εκπαίδευσης

Μοιραστείτε μαζί μας τα πιο υπέροχα sites και apps που έχετε δει, καθώς και sites με resources.

Νεος Κατάλογος Αγγελιών Εκπαίδευσης

Δημοσίευσηαπό GiannisLX » 09.08.13, 2:22 pm

Γεια σε όλους τους φίλους.

Εδώ και λίγο καιρό έχω δημιουργήσει έναν διαδικτυακό κατάλογο αγγελιών εκπαίδευσης, με ιδιαίτερα και φροντιστηριακά μαθήματα από καθηγητές και εκπαιδευτικούς από Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό.

Διαθέτει κατηγορίες για πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και εκμάθηση ξένων γλωσσών, πληροφορικής, μαθήματα online μέσω Skype κτλ.

Μπορείτε να καταχωρηθείτε εφόσον αναλαμβάνετε την εκμάθηση κάποιου μαθήματος ή να αναζητήσετε εύκολα κάποιον εκπαιδευτικό κοντά στην περιοχή σας.

Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές κατηγορίες σε σχεδιαστικά προγράμματα αλλά δημιουργούνται σταδιακά. Οποιαδήποτε πληροφορία η παρατήρηση για την βελτίωση του καταλόγου θα ήταν χαρά μου να την μοιραστείτε μαζί μου! (Λογότυπο δεν έχω φτιάξει ακόμα :) )

Επισκεφθείτε τον κατάλογο εδώ: http://idiaitera.taexeiola.gr/
GiannisLX
Member
 
Posts: 3
Εγγραφή: 22.07.13, 5:07 pm

Επιστροφή στο II.IV Links

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron