Dimitris έγραψε:Ani, αν θες δημοσιότητα, μπορείς να ανέβεις να παραλάβεις ένα από τα 15 Ebge που θα πάρω.
Μην ξεβάφεσαι�
Αφού δε θα χει κάμερες δεν πάω πουθενά
θα κάτσω σπίτι να παίξω με τις κάμερες στο 3dsmax

Dimitris έγραψε:Ani, αν θες δημοσιότητα, μπορείς να ανέβεις να παραλάβεις ένα από τα 15 Ebge που θα πάρω.
Μην ξεβάφεσαι�
an1m8or έγραψε:Dimitris έγραψε:Ani, αν θες δημοσιότητα, μπορείς να ανέβεις να παραλάβεις ένα από τα 15 Ebge που θα πάρω.
Μην ξεβάφεσαι?
Αφού δε θα χει κάμερες δεν πάω πουθενά
θα κάτσω σπίτι να παίξω με τις κάμερες στο 3dsmax
Izzy έγραψε:Molis elava to pdf gia tous "better luck next time". Me arketi dosi periergeias perimenw na dw tis simmetoxes twn 3 prwtwn vraveiwn alla kai twn epainwn gia tous neous dhmiourgous...
Gianna έγραψε:Ειλικρινά δεν θέλω να φανώ καυστική... θα ήθελα όμως ένας διαγωνισμός καλλιτεχνικής φύσης να επιβραβεύει πραγματικά τους καλλιτέχνες και την προσπάθεια και όχι τις γνωριμίες της κριτικής επιτροπής όπως γίνεται σε άλλους (λυπάμαι που το λέω) ελληνικούς διαγωνισμούς.
Gianna έγραψε:είναι όμως αυτά τα πραγματικά κριτήρια ή παίζουν ρόλο οι γνωριμίες, οι φιλίες και πιθανές συγγένειες;
crs έγραψε:μπαρδόν για το ύφος μου αλλά δεν μου αρέσει να γίνονται χαρακτηρισμοί χωρίς αποδείξεις.
Dimitris έγραψε:By the way, έχετε ακούσει τα Ερμής? Είναι εκεί που περνούν μέρος οι περισσότερες εταιρίες με πάνω από 30 υπαλλήλους προσωπικό�
Dimitris έγραψε:Τι ακριβώς αποδείξεις περιμένεις?
Μαγνητοφωνημένες συζητήσεις και βιντεοκασέτες?
Πάρε τηλέφωνο τον Μάκη.
Όλο και κάτι μπορεί να έχει στο αρχείο του.
penlix έγραψε:Dimitris έγραψε:By the way, έχετε ακούσει τα Ερμής? Είναι εκεί που περνούν μέρος οι περισσότερες εταιρίες με πάνω από 30 υπαλλήλους προσωπικό�
Με αυτό κάτι θέλεις να πεις εσύ αλλά τι?