Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το χαρτί και το χαρτόνι

Ανακοινώσεις, νέα, δελτία τύπου, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις, εκθέσεις.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το χαρτί και το χαρτόνι

Δημοσίευσηαπό ArsNova » 08.02.13, 6:04 pm

Κύκλος 10 δίωρων σεμιναρίων
Έναρξη την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 και κάθε Τρίτη 18:00 - 20:00

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα αναλυθεί η φύση του χαρτιού (είδη πολτών, ίνες, γενικές ιδιότητες –οπτικές, χημικές, μηχανικές κ.α.– χαρτιών και χαρτονιών, κ.λπ) έτσι ώστε μέσα από την κατανόηση του χαρτιού, να μπορέσουν οι δραστηριοποιούμενοι στο χώρο των γραφικών τεχνών (επαγγελματίες και φοιτητές) να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις διαφορετικές ποιότητες χαρτιού και χαρτονιού για τη βελτίωση κάθε εργασίας που σχετίζεται με εκτυπώσεις, συσκευασίες, βιβλιοδεσία και τυπογραφία γενικότερα, τόσο σε τεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Για την καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων παρασκευάζεται από τους συμμετέχοντες χαρτοπολτός και χειροποίητο χαρτί από διαφορετικές πρώτες ύλες. Ακόμα πραγματοποιούνται προβολές καθώς επίσης και επίσκεψη σε τυπογραφείο. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με μάθημα βιβλιοδεσίας σε κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του εισηγητή.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο: http://arsnova-blog.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
ArsNova
Member
 
Posts: 8
Εγγραφή: 01.11.10, 11:56 am

Επιστροφή στο IΙI.I Εκθέσεις . Διαγωνισμοί . Ανακοινώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron