Ανοιχτή Διάλεξη στην SAE: "3D Αναλογικός & Ψηφιακός Κόσμος"

Ανακοινώσεις, νέα, δελτία τύπου, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις, εκθέσεις.

Ανοιχτή Διάλεξη στην SAE: "3D Αναλογικός & Ψηφιακός Κόσμος"

Δημοσίευσηαπό gem » 10.10.14, 3:32 pm

Εικόνα

Η SAE ATHENS παρουσιάζει μία ανοιχτή διάλεξη με θέμα:

"3D Αναλογικός & Ψηφιακός Κόσμος στον Κινηματογράφο"

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, 16:00 - 18:00
Συμμετοχή δωρεάν - Περιορισμένες θέσεις

Δηλώσεις συμμετοχής: http://athens.sae.edu/animationlecture

Πως οι τρισδιάστατες κατασκευές και τα μοντέλα συναντάνε τον κινηματογράφο και το 3D animation στη σύγχρονη εποχή;
Πως ο αναλογικός κόσμος ενσωματώνεται σε μία ψηφιακή παραγωγή προσδίδοντας μοναδικότητα και ξεχωριστές εμπειρίες στον θεατή;
Ποιες αρετές και γνώσεις σχετικά με την αναλογική δημιουργία είναι σημαντικό να κατέχει ο απόφοιτος του 3D & Interactive Animation Diploma και γιατί?

Το 3D Animation Department της SAE στην Ελλάδα διοργανώνει, ενόψει του νέου ακαδημαϊκού έτους, μια άνοιχτη διάλεξη με τον εισηγητή της SAE Athens και διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργό μοντέλων, Δημήτρη Καλυβιώτη.

Ο Δημήτρης Καλυβιώτης αντλώντας γνώσεις από τις συνεργασίες του με τις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ θα παρουσιάσει τη θέση των χειροποίητων κατασκευών στην ψηφιακή εποχή. Με βίντεο, αντικείμενα, εικόνες και αφήγηση εμπειριών απο εργασίες του για παραγωγές όπως "The Fountain", "300", "A Night At The Museum", "Taking Lives" και "Mummy III", θα αναλύσει το ρόλο των κατασκευών (μινατούρες, props, μοντέλα σύλληψης κλπ) και πως αυτές συνυπάρχουν με τα ψηφιακά εργαλεία και την ψηφιακή εικόνα. Παράλληλα, ο Δημήτρης Καλυβιώτης θα αναλύσει και το ρόλο των κατασκευών στον δημιουργικό χώρο, παρουσιάζοντας παραδείγματα μέσα από τις εργασίες του με δημιουργικά γραφεία και τις εταιρείες παιχνιδιών και διαφήμισης.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στο http://behance.net/Dimitri-Kaliviotis
gem
Member
 
Posts: 19
Εγγραφή: 02.07.13, 6:46 pm

Επιστροφή στο IΙI.I Εκθέσεις . Διαγωνισμοί . Ανακοινώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων