pairnei basiko mistho? ligo parano? kserete an mporei na ftasei kai ta 1000E??
Galanis_grafics έγραψε: λογο στρατου δεν μπορουν να με παρουν θα με στειλουν σε ατελιε φιλου τους.
mitilinios έγραψε:Καλησπέρα φίλε cOzats και καλώς ήρθες στο VCDC.
Δεν θέλω να προσθέσω κάτι στην όλη κουβέντα σας,
απλα μου κακοφάνηκε κάτι...
Καλά κάνεις και ρωτάς για λευτά αλλα μήπως πρώτα πρέπει να έχεις πάνω απο όλα την γραφιστική σου ΄ανάπτυξη΄ σαν 1 στόχο???
Εγώ ξεκίνησα στα 18 μου και παρακαλούσα να δουλέψω!!!
Α και κάτι που θα το ακούσεις και στην πορεία...
στην δουλειά μας κανείς δεν θα πλουτίσει ποτέ (μιλάω για τον απλό designer που είναι υπάλληλος) για την τρέλα μας το κάνουμε...καψούρα.
Galanis_grafics έγραψε:Μπα δε πιστευω γιατι αυτος καταλαβε οτι ενδιαφερομαι πραγματικα. Επειδη πηγα και ξανα πηγα του εξηγησα οτι κακος με εστειλαν απο την σχολη για την εξιδικευση σε τυπογραφειο. Πραγματικα δε μπορω αλλο να μην κανω αθτο που θελω εχουν περασει 4 μηνες περιπου. Τωρα αυριο θα τον παω τα χαρτια να δει τι λεφτα περνω κλπ 150Ε το μηναβασικα το θεμα ειναι να κανω πρακτικη σ αυτο που πραγματικα θελω αυτο με καιει. Θελει λεει να γνωρισει και τους γονεις μου θα τους παω αφου το θελω πραγματικα..
Galanis_grafics έγραψε:egw spoudazw ston oaed kai kanw praktiki anti na kanw se atelie se ena tupografeiok eimai bathia stenaxwrimenos paw me misi kardia.
Galanis_grafics έγραψε:εχει καποιος το κey generate γιατι θα με λειξει σε 12 μερες...
Galanis_grafics έγραψε:...
κανουμε και πρακτικη και αμοιβομαστε ανα 6μηνο ανεβενει ο μισθος το θεμα ειναι να μην χασω αυτα τα 2 χρονια τζαμπα και εχω εμπηρια 0.
μετα θα παω στρατο κ οταν γυρισω να χω μια Χ.Ψ εμπειρια αυτος ειναι ο στοχος μου προστοπαρον να μην χαθουν τα 2 αυτα χρονια......
b-positive έγραψε:το όλο κόλπο στην δουλεία μας είναι να μπορείς να σκέφτεσαι.