μπορείτε να μου πείτε ένα τελευταίο καλό πρόγραμμα να αρχίσω να μαθαίνω , ευχαριστό εκ των προτέρων
Άρχισε με Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign και Flash.
(Υποκατάστατα: Inkscape, Gimp, QuarkXPress και Vectorian Giotto.)
μπορείτε να μου πείτε ένα τελευταίο καλό πρόγραμμα να αρχίσω να μαθαίνω , ευχαριστό εκ των προτέρων
Νέος στο φόρουμ το οποίο είναι πολύ καλή δουλειά!!
έχω βάλει σκοπό μετά τον στρατό να ακολουθήσω κάποιο ιεκ
Μήπως υπάρχει κάτι που θα πρέπει να μελετήσω η να ξεκινήσω απο κάπου αλλού??
Aσχολούμε και με την ηλεκρονική δημιουργία και με το χαρτί
Δεν ήξεθα αν έπρεπε να φτιάξω ένα καινούργιο θέμα σορρύ αν ήταν λάθος να το γράψω εδώ
nipenthes έγραψε:Αποφοίτησα από Δημόσιο ΙΕΚ τον Ιούνιο του '13.
Evrip_G έγραψε:nipenthes έγραψε:Αποφοίτησα από Δημόσιο ΙΕΚ τον Ιούνιο του '13.
Και εγω θέλω να παω σε ένα δημόσιο? Οι εντυπώσεις σου απο εκεί? Καλές η κακές?
Θα μου το πρότεινες?
nipenthes έγραψε:Καλησπέρα Evrip_G
Πλέον τα Δημόσια ΙΕΚ είναι εντελώς δωρεάν οπότε η ζήτηση είναι μεγαλύτερη. Φαντάσου πως με το που αποφοίτησα, στα δυο κοντινά μου Δ. ΙΕΚ δημιουργήθηκαν αμέσως Τμήματα για την ειδικότητα αυτή. Προσωπικά έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη. -όπως και όλοι μας βέβαια από το τμήμα μου. Οι καθηγητές ήταν εξαιρετικοί, πολύ ανοιχτόμυαλοι, με φρέσκες ιδέες και φυσικά νέοι σε ηλικία οπότε αυτό συνεπάγεται με πολλή καλή και άμεση επικοινωνία. Ευτυχώς τα τμήματά μας ήταν μικρά οπότε ναι, γινόταν μάθημα αλλά μάθημα διασκεδαστικό. Αρχικά ειχα τους ενδοιασμούς μου αλλά τελείωσε πια και μου λείπειΘέλω να ξαναγυρίσω πίσω. Σε συζητήσεις με παιδιά από Ιδιωτικά ΙΕΚ έβλεπα πως δεν διαφέραμε σε τίποτα. Ναι είχαν καλύτερες εγκαταστάσεις αλλά πέρα από αυτό όλα μια χαρά. Δεν μπορώ να πω πως έχω κάτι άσχημο να σου πω. Προσωπικά, ήταν πολύ καλύτερα από όσο πίστευα. Βέβαια, μας διευκόλυνε πολύ και η διεύθυνση αλλά και η γραμματεία της σχολής. Μας παρείχε πράγματα κ υλικά τα οποία κάποιοι από εμάς δεν ήμασταν σε θέση να αγοράσουμε.
Evrip_G έγραψε:
Best Review Ever!! Μόνο και μόνο που μου έγραψες τόσα πολλά καταλαβαίνω ότι πέρασες όμορφα εκεί και απέκτησες καλή εμπειρία.
Ελπίζω και εδώ τα δικά μας να είναι εξίσου καλά.
Evrip_G έγραψε:Γιατί δεν νοείτε σήμερα
να λειτουργεί ΙΕΚ που δηλώνει ότι έχει τμήματα πληροφορικής και να μην έχει επαφή και εξυπηρέτηση με email!! ΜΠΟΥΥΥΥΥ
1η εντύπωση μηδέν!!!