Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέο μέλος στο forum και αφού έκανα σχετική αναζήτηση για θέματα barcode, δεν βρήκα κάτι που να καλύπτει την απορία μου, οπότε άνοιξα νέο post. Η ιστορία έχει ως εξής:
Έχω αναλάβει να σχεδιάσω κάρτες μέλους για ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, οι οποίες θα τυπωθούν σε PVC. Ο πελάτης μου ζήτησε να υπάρχει στην πίσω όψη barcode το οποίο θα σκανάρει και θα καταχωρεί στη βάση δεδομένων του την εγγραφή νέου μέλους, καθώς επίσης και το πόσο συχνά επισκέπτεται ο ασκούμενος το γυμναστήριο. Όλα αυτά θα γίνονται μέσω λογισμικού που του έχει στήσει συγκεκριμένη εταιρεία. Έχοντας φτιάξει αμέτρητες ετικέτες πρoϊόντων που είχαν barcode, του ζήτησα να μου δώσει κωδικούς για τη δημιουργία αυτών. Δεν ήξερε όμως να μου απαντήσει, οπότε απευθύνθηκα στην εταιρεία παροχής λογισμικού, οι οποίοι γενικά δεν μου έδωσαν απαντήσεις σε αυτά που τους ρώτησα παρά μόνο αυτό:
"Μην ασχολείστε με το barcode. Βάλτε στο δημιουργικο σας μόνο τη θέση που θα εμφανιστεί το barcode και το πως και το τι είναι θέμα αυτού που θα εκτυπώσει τις κάρτες". Αναρωτιέμαι λοιπόν, θα στείλω μακέτα για εκτύπωση και θα τους πω: "βάλτε και barcode"; Δεν πρέπει να τους δώσω συγκεκριμένη κατεύθυνση; Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ή απλά η εταιρεία αποφεύγει να μου δώσει πληροφορίες για τις τεχνικές προδιαγραφές του barcode για την περίπτωση, μιας και εκ των υστέρων έμαθα ότι τυπώνουν και οι ίδιοι κάρτες PVC για τα προγράμματά τους σε...ας το πω "ανταγωνιστικές τιμές"; Συγγνώμη για το σεντόνι κιόλας..Κάθε απάντηση θα εκτιμηθεί!