kyourh έγραψε:Δηλαδη πριν κανει καποιος μια ερωτηση πρεπει πρωτα να σκεφτει αν
ειναι γελοιο ή ασχετο, αν θα τον κοροιδεψουν ή οχι
Γιατι εγω ψιλο λογικο βρηκα το σχετικο ερωτημα απο μαλλον καποιον που ειναι στην αρχη και δεν μπορει ή δεν εχει τις ικανοτητες να το φτιαξει ή που δεν μπορει να πληρωσει για κατι ετοιμο.
Staff έγραψε:Όταν παίζεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις, όταν δεν παίζεις δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσεις.
:]-"
kyourh έγραψε:Πριν μια εβδομαδα συζητουσα με εναν πιανιστα και τον ρωτησα πως λεγεται το τραγουδι " ξερεις αυτο που γινεται της π*%^#νας με τα βιολια, τωρα τελευταια επαιξε σε μια διαφημιση νομιζω, ηταν και σάυτο το εργο ... "
δεν μου απαντησε να ψαξω στο
www.ashetosmetimousiki.gr
η ερωτηση ηταν στην ιδια φαση , η απαντηση ηταν διαφωρετικη
kyourh έγραψε:Πριν μια εβδομαδα συζητουσα με εναν πιανιστα και τον ρωτησα πως λεγεται το τραγουδι " ξερεις αυτο που γινεται της π*%^#νας με τα βιολια, τωρα τελευταια επαιξε σε μια διαφημιση νομιζω, ηταν και σάυτο το εργο ... "
b-positive έγραψε:kyourh έγραψε:Πριν μια εβδομαδα συζητουσα με εναν πιανιστα και τον ρωτησα πως λεγεται το τραγουδι " ξερεις αυτο που γινεται της π*%^#νας με τα βιολια, τωρα τελευταια επαιξε σε μια διαφημιση νομιζω, ηταν και σάυτο το εργο ... "
Είσαι πιανίστας? Του ζήτησες να γράψεις μουσική?
Όχι.
Τι σχέση έχουν αυτά τα 2?
Το παιδί που έκανε την ερώτηση είναι σχεδιαστής.
Είναι κακό που το ύφος του μου φάνηκε υποτιμητικό?
Μήπως είμαι ντίβα?
Μήπως το τραβάμε απο τα μαλλιά?
surtuki έγραψε:kyourh έγραψε:Πριν μια εβδομαδα συζητουσα με εναν πιανιστα και τον ρωτησα πως λεγεται το τραγουδι " ξερεις αυτο που γινεται της π*%^#νας με τα βιολια, τωρα τελευταια επαιξε σε μια διαφημιση νομιζω, ηταν και σάυτο το εργο ... "
Aν είσουν μουσικός κι εκανες αυτή την ερώτηση σε μουσικό έτσι όπως τη διατυπώνεις, μάλλον θα σου δινε το link www.ashetosmetimousiki.gr
Aν πάλι δεν είσαι μουσικός κι εκανες αυτή την ερώτηση σε μουσικό τότε σίγουρα δε θα σου απαντούσε έτσι.