Επειδή μου την πέσατε όλοι μαζί και ξαφνικά είστε όλοι αυτοδίδακτοι ακόμα κι αυτοί που έχετε πάει σε σχολή, μια ερμηνεία που βρήκα είναι η εξής:
αυτοδίδακτος -η -ο [aftoδíδaktos] Ε5 : (για πρόσ.) που ό,τι ξέρει (τέχνη κτλ.) το διδάχτηκε μόνος του, χωρίς τη βοήθεια ή την καθοδήγηση ενός δασκάλου ή εκπαιδευτή: ~ ζωγράφος / μουσικός / ηθοποιός.
Σε τελική ανάλυση όλοι είμαστε αυτοδίδακτοι γιατί ο καθένας είναι ταλέντο σε αυτό που κάνει, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο. Τίποτα τρομερό δεν μαθαίνεις σε καμία σχολή (το ισοπεδώνω τελείως) και σίγουρα μαθαίνεις πολύ λιγότερα από το σπίτι σου. Πρέπει να δουλέψεις και να "τριφτείς" με το αντικείμενο για να το αφομοιώσεις και να μάθεις.
Το χυδαίο της αγγελίας, που τόνισα πιο πάνω και κάποιοι μάλλον βαρέθηκαν να το διαβάσουν, είναι η χρήση της λέξης αυτοδίδακτος σαν "δόλωμα" για πελάτες.
Όποιος λοιπόν παρεξηγήθηκε και έχασε το νόημα του post που έκανα, απλά λυπάμαι.
ArtOfDreams έγραψε:Εγω προσωπικα εχω κουραστει να βλεπω topic αυτου του στυλ σε διαφορα forum
Για αυτό το λόγο δεν υπάρχουν τα forum; Για να λέει ο καθένας τη γνώμη του;
Κάντε ένα κόπο να μπείτε στο
www.xe.gr να δείτε πόσες αγγελίες υπάρχουν και πόσοι συνάδελφοι ψάχνουν για δουλειά, συνεργασία, part ή full time, πόσα προσόντα έχουν και τι μισθούς ζητάνε (κάποιες αγγελίες γράφουν και μισθό αλλά πάντα συζητήσιμο) πόση ανεργία υπάρχει και στον κλάδο μας και ίσως λέω ίσως να καταλάβετε γιατί τα πήρα με το αυτοδίδακτος.