Όροι διεξαγωγής Διαγωνισμών Icograda

Δελτία τύπου και νέα της Ένωσης Γραφιστών και του Ελληνικού Ινστιτούτου Γραφιστικής & Οπτ. Επικοινωνίας.

Όροι διεξαγωγής Διαγωνισμών Icograda

Δημοσίευσηαπό ΕΓΕ » 13.10.10, 12:36 pm

Aγαπητοί συνάδελφοι,

παραθέτουμε τον παρακάτω σύνδεσμο με τους Όρους διεξαγωγής Διαγωνισμών όπως ορίζονται από την icograda. Παρατηρούμε τελευταία ανακοινώσεις διαγωνισμών που στις περισσότερες των περιπτώσεων προσβάλουν την επαγγελματική μας δεοντολογία, και δεν σέβονται βασικούς όρους και κανόνες.

Η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας, συλλογικός επαγγελματικός φορέας των σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας εξ αντικειμένου, έχει την ικανότητα αλλά και την δυνατότητα να συμβάλλει στην επεξεργασία των όρων της προκήρυξης ενός διαγωνισμού, διασφαλίζοντας μέσα από αυτούς την ποιότητα του σχεδιαστικού προϊόντος έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά το καλύτερο δυνατό.

http://gda.gr/node/1064/

Με εκτίμηση
ΔΣ Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας 2010-2012
ΕΓΕ
Member
 
Posts: 67
Εγγραφή: 07.09.10, 3:59 pm

Επιστροφή στο X.III Ε.Γ.Ε - H.D.I - Λοιποί φορείς

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων