Εκπαίδευση σε InDesign, Photoshop, Illustrator, Corel Draw,

Εκπαίδευση στην Οπτική Επικοινωνία. Νέα, βοηθήματα, ανακοινώσεις, βιβλία & περιοδικά.

Εκπαίδευση σε InDesign, Photoshop, Illustrator, Corel Draw,

Δημοσίευσηαπό SADINISTAS » 01.07.14, 9:44 pm

Χελόοοοοοοοοοοου (χε χε χε) το ΜΠΛΑΚ ΣΙΠ του βισιντισι ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ

πγ (πρόγραφο) Δεν το έβαλα στις αγγελίες γιατί θέλω και την γνώμη σας επ΄αυτού

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Τοσοδούλα τελείωσε δημόσιο ΙΕΚ γραφίστας εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων στοπ
Θεωρία μια χαρά προγράμματα πάπαλα στοπ
Πρέπει μάθη InDesign, Photoshop, Illustrator, Corel Draw, PhotoPaint στοπ
Εκτός Αθήνας οπότε μόνο online εκπαίδευση στοπ
Περιμένω προτάσεις σε pm ή mail παρακαλώ για online σχολές, σάιτ ή μοναχικούς εκπαιδευτές στοπ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Η Τοσοδούλα (κατά κόσμο Αναστασία) συνοδοιπόρος μου από το 10 (πως με αντέχει ακόμα δεν ξέρω) εις τον μάταιο ετούτον κόσμο, αποφασίσαμε (εγώ δηλαδή) να εκπαιδευτεί σοβαρά (στα 46 της) και όχι σαν και εμένα (19 Χρόνια πρώην άχρηστος χρήστης νην (καταπατώντας τον όρο) γραφίστας του Κ....).

Εσπούδασε λοιπόν εις διετή ανώτατη σχολή (λέμε τώρα) στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ γραφίστας εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων, με βαθμούς 19,10 (εκτός των Αγγλικών περίπου 12), με καλούς καθηγητές κλπ.

Ωραία και τώρα τι??????????, πως βάζεις την ιδέα (όχι ότι είναι η τοσοδούλα μου, αλλά έχει ιδέες) στον ιλουστράτορα, στο φωτομάγαζο, στο αερόστατο (corel) κλπ και την κάνεις (αφίσα, κάρτα, 3D εκτύπωση κλπ)?????, αφού όπως όλοι ξέρετε στη σχολή από προγράμματα (ντέν έχει μαλακοπροϊόν βερικοκιά μου) γιόκ, το ινντιζάινι το κάνανε στην θεωρία, τον ιλουστράτορα το κατεβάσανε μόνοι τους τράιαλ για ένα μήνα, εκτυπωτές (τι είναι αυτό), όλα θεωρητικά κλπ.

μγ (μεσόγραφο) μην το πάρετε σαν γκρίνια την κατάσταση εξέφρασα μόνο (στα περισσότερα προβλήματα δεν γινότανε και αλλιώς) .

ΘΕΜΑ
Ωραία και τώρα τι??????????, πάλι το ίδιο ερώτημα, την θεωρητική κατάρτιση την έχει ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, τι κάνουμε????? ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΑΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ κααααααααααααι, τρέμε πενλίκιε, σύντεκνε, καταυλακιότη Νότη, Χάρη, Αντιπρόεδρε, παλιέ και ανεκπλήρωτε έρωτά μου τρελοκαμπέρο, κλπ φίλοι και εχθροί (Στάθη κλείστο έρχεται η Τοσοδούλα).

Οπότε σκεπτόμαστε την λύση μέσω ονλάιν μαθημάτων (λάιβ όχι κονσέρβα κάτσε κοίτα 20 βίντεο και αν δεν πας στην αγκαλιά του μορφέα θα μάθεις τα ίδια με την σχολή με τουτόριαλ ΄΄κλανιές΄΄ δεν βάφεις αφίσα ΄΄αυγά΄΄).

Μετά από ψάξιμο στο γκουγκλι παίζουν κάποιες σχολές κάποια σάιτ κάποιοι μόνοι τους κλπ (τα περισσότερα δεν μου γεμίσανε το μάτι)
ΑΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ??????? ΠΟΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ

υγ (υστερόγραφο) παρακαλώ εκτός από τις απόψεις σας για το θέμα γενικά, οι προτάσεις σας για σχολές, σάιτ ή μοναχικούς εκπαιδευτές να μου τις στείλετε σε πιμι ή μάιλ για να μην ύπαρξη θέμα στο φόρουμ μεταξύ μελών (αυτός είναι καλός η τάδε πουλάνε λαγούς, γιατί διαφημίζεις την τάδε σχολή κλπ).

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά υποκλινόμενος λίγο (γιατί πονάει η μέση μου).
ΠΡΩΗΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΗΝ (ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ) ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΤΟΥ Κ....
Άβαταρ μέλους
SADINISTAS
Old Member
 
Posts: 1193
Εγγραφή: 01.03.08, 2:12 pm
Τοποθεσία: ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ

Επιστροφή στο IΙI.IV Εκπαίδευση, Βιβλία, Περιοδικά & Άρθρα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων