Σπουδές 3D Animation (2015). ΑΚΤΟ ή SAE Athens?

Εκπαίδευση στην Οπτική Επικοινωνία. Νέα, βοηθήματα, ανακοινώσεις, βιβλία & περιοδικά.

Σπουδές 3D Animation (2015). ΑΚΤΟ ή SAE Athens?

Δημοσίευσηαπό Monodiastatos » 02.10.15, 9:45 pm

Ενδιαφέρομαι όπως λέει και ο τίτλος για εκπαίδευση στο 3d modeling και animation.

Επειδή θεωρώ ότι τα δεκάδες χιλλιάδες ευρώ που χρειάζεται κάποιος να σπουδάσει το αντικείμενο στο εξωτερικό είναι υπερβολικά έχω καταλήξει ανάμεσα στο μονοετές πρόγραμμα της ΑΚΤΟ και το 18μηνο της SAE. Τα δύο κοστίζουν αντίστοιχα 2500 και 7000-8000 ευρώ ανάλογα τον τρόπο πληρωμής.

Πέρα απο τα χρήματα που είναι σχεδόν τριπλάσια διαφορά... σαν πρώτη ιδέα... οι δουλειές σπουδαστών της SAE φαίνονται σημαντικά ανώτερες απο αυτές του ΑΚΤΟ. Το θέμα είναι αν αξίζει αυτός ο όγκος χρημάτων ή μπορεί το 95% να το μάθει κάποιος απο "οικονομικότερα" video tutorials του νετ.

Έχει βγάλει κάποιος κάποια απο τις δύο σχολές για να μου προτείνει? Ειδικά για την SAE δεν έχω δεί κθόλου πληροφορίες σε φορουμ. Ή δεν πάει κανείς εκεί ή έχουν ειδικό τμήμα Men in Black για να καθαρίζει τα φόρουμς (ελπίζω να μένουν σ αυτό μόνο)!
Monodiastatos
Member
 
Posts: 1
Εγγραφή: 02.10.15, 6:41 pm

Επιστροφή στο IΙI.IV Εκπαίδευση, Βιβλία, Περιοδικά & Άρθρα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron