απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Adobe Photoshop, Flash, DreamWeaver, FireWorks, Contribute, FreeHand, Director.

απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό magda_ath » 21.01.15, 9:19 pm

Καλησπερα παιδια,ψαχνω κτ αυτο το διαστημα κ δεν το βρισκω..ειπα να ρωτησω εσας που ξερετε σιγουρα παραπανω..
Γνωριζετε τα καταστηματα με αυτοκολλητα τοιχου απο που παιρνουν τα σχεδια? Θα με ενδιεφερε να ασχοληθω με αυτο αλλα επειδη δεν εχω γραφιστικες γνωσεις δυσκολευομαι λιγο ειναι η αληθεια :wall .. γι αυτο ψαχνω ετοιμα σχεδια. Ευχαριστω πολυ για οποιαδηποτε πληροφορια!
magda_ath
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 19.01.15, 1:50 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό magda_ath » 26.01.15, 11:20 am

Κανείς; Τίποτα;
magda_ath
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 19.01.15, 1:50 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό George.Ev » 26.01.15, 12:28 pm

Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα,

Συγκεκριμένο κατάστημα με αυτοκόλλητα δεν γνωρίζω, με την έννοια του καταστήματος λιανικής τύπου ρούχων, που μπορείς να αγοράσεις και να κολλήσεις στο σπίτι σου. Με το πρώτο search στη Google μπήκα σε αυτό: http://www.houseart.gr/catalogue.php?id=346 φαίνεται Οκ άλλα δεν έχω ιδέα την ποιότητά του και δεν έχω κανένα λόγο να το διαφημίζω. Φαντάζομαι αν ψάξεις "αυτοκόλλητα τοίχου σχέδια" στη Google και κοιτάξεις θα βρεις αρκετά.

Γενικά αυτό που ψάχνεις είναι γενικό γιατί υπάρχουν διάφορα αυτοκόλλητα όπως:
A. Αυτά που λέμε κοπτικά: Αυτοκόλλητα χρωματιστά που μπαίνουν σε μηχάνημα και χαράζονται και δημιουργούν το σχέδιο.
Β. Εκτύπωση: Αυτοκόλλητα που κάνεις εκτύπωση πάνω πχ εικόνα βουνού. Επίσης δέχονται και χάραξη.
Γ. Ταπετσαρία: Επίσης σε αυτά γίνεται εκτύπωση, είναι σαν το Β αλλά διαφορετικό υλικό με δυνατή κόλλα. Υπάρχει και ταπετσαρία με συγκεκριμένη κόλλα που μπαίνει - βγαίνει. Δε γνωρίζω αν δέχεται χάραξη η ταπετσαρία.
Όλα τα από πάνω μπορείς να τα συζητήσεις με επιχειρήσεις ψηφιακών εκτυπώσεων - επιγραφών κλπ. Απευθύνονται και σε εταιρείες και σε ιδιώτες.

Στο δικό σου θέμα υπάρχουν 3 παράμετροι:

1. Ξέρω τι θέλω και ψάχνω να το βρω. Αν ισχύει αυτό ξεκίνα να κοιτάς στα μαγαζιά όπως αυτό που σου έστειλα. Ίσως το βρεις το αγοράσεις και το βάλεις. (για την τοποθέτηση θα σου πω πιο κάτω)
2. Δε ξέρω τι θέλω και ψάχνω γενικά. Υπάρχουν άπειροι παράμετροι σε αυτή τη φάση και θα σου πρότεινα να βρεις πρώτα αυτό που θες και μετά να το συζητήσουμε.
3. Ξέρω τι θέλω άλλα δε το βρίσκω πουθενά. Μάλλον καταλήγεις σε ψηφιακές εκτυπώσεις για να στο σχεδιάσουν και να στο τυπώσουν. Αλλιώς βρίσκεις σχεδιαστή - γραφίστα και στο σχεδιάζει και το πας για εκτύπωση κοπή και τοποθέτηση. Φυσικά (λογικά) θα υπάρξει κι χρέωση σχεδιασμού.

Επιλογή μεταξύ ψηφιακών εκτυπώσεων και καταστήματος που τα πουλάει έτοιμα.
Τι να επιλέξεις με βάση τη δική μου λογική.

1. Γιατί κατάστημα που τα πουλάει έτοιμα? Βρήκες τι θες, είναι απλό, μικρό και μπορείς να το τοποθετήσεις μόνη σου χωρίς να έχεις πολλά πέρα δώθε.

2. Γιατί κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων που δεν έχει έτοιμα σχέδια. Βρήκες δύσκολο σχέδιο, δε μπορείς να το τοποθετήσεις μόνη σου γιατί πιάνει όλο τον τοίχο και γιατί δεν έχεις βρει το σχέδιο σου ακόμα για να δεις αν και πως βγαίνει.

Προσωπικά θεωρώ το 2 πιο λογικά και ας βγει το κόστος παραπάνω (ίσως όχι αναγκαστικά) γιατί κάποιος θα ασχοληθεί με αυτό που θες. Θα πείτε για μέτρα, πως πρέπει να τοποθετηθεί , τι υλικά είναι τα πιο σωστά για τον τοίχο, εκτύπωση ή χάραξη και γενικά θα είναι πιο ολοκληρωμένη εργασία.

Επίσης άλλος ένας λόγος για την επιλογή 2 είναι ότι δε ξέρω αν μπορείς να τοποθετήσεις σωστά αυτοκόλλητο λίγο μεγάλων διαστάσεων. Δεν είναι πυρηνική φυσική αλλά αν δεν το έχεις ξανακάνει ή θα σου γυρίσει το αυτοκόλλητο και κολλήσει πάνω του ή θα μείνουν φουσκάλες στον τοίχο κλπ
Δες εδώ ένα από τα πολλά video τοποθέτησης αυτοκόλλητου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=AZvBiV5Tr_A

Μη ξεχνάς ότι για αυτή τη δουλειά γενικά σαν εργασίες χρειάζεσαι
A. Σχεδιασμό > Για να γλυτώσεις το σχεδιασμό από το μηδέν πρέπει να έχεις σχέδιο, ή να στο προσφέρουν μέσα στην αγορά σου
B. Εκτύπωση - κοπή > Αυτό δε το γλυτώνεις
Γ. Τοποθέτηση > Για να γλυτώσεις την τοποθέτηση πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να το βάλεις.

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα και sorry για την πολυλογία!
Καλή συνέχεια
George.Ev
Member
 
Posts: 114
Εγγραφή: 26.11.12, 3:00 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό George.Ev » 26.01.15, 7:56 pm

Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω στην ερώτησή σου που βρίσκουν τα σχέδια, οι απαντήσεις είναι:

Α. Τα σχεδιάζουν μόνοι
Β. Τα βρίσκουν από φωτοτράπεζες και συνθέτουν τα γραφικά και τις φωτογραφίες μεταξύ του.

Γνωστές σελίδες είναι οι:
http://www.shutterstock.com
http://www.istock.com
http://www.dreamstime.com
http://www.fotolia.com

και πολλές πολλές άλλες.

Κάνεις εγγραφή αγοράζεις credits και αγοράζεις το σχέδιο σου.

Μην ξεχάσεις σε περίπτωση που αγοράσεις γραφικά όπως αυτό: http://www.shutterstock.com/pic-121845664/stock-vector-stylized-vector-tree.html?src=3qkB2C7Ln6kAXPVNe62Ccg-1-1&ws=1 να αγοράζεις το vector αρχείο. Αυτό είναι καλύτερο γιατί μπορεί να έρθει σε ότι διάσταση θέλεις χωρίς να χαλάει η ανάλυσή του.

Αν πάλι το γραφικό που επιλέξεις δε σου έχει την επιλογή vector πάει να πει ότι είναι μόνο εικόνα οπότε καλό είναι να κατεβάσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση και διάσταση που έχει όπως αυτή που δεξιά στις διαστάσεις έχει τον όρο Super: http://www.shutterstock.com/pic-152730050/stock-photo-pretty-little-girl-relax-on-beauty-autumn-landscape-background.html?src=UDbv4si8tXiPJp6Pm8Vk9w-1-96&ws=1

Αυτά! Καλό βράδυ!
George.Ev
Member
 
Posts: 114
Εγγραφή: 26.11.12, 3:00 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό magda_ath » 28.01.15, 1:18 pm

Οοοοο ευχαριστώ πάααρα πολύ για την απάντησή σου και το χρόνο σου!!!

Με ενδιαφέρει πιο πολύ αυτό που είπες για τον σχεδιασμό.
"Α.Τα σχεδιάζουν μόνοι
Β. Τα βρίσκουν από φωτοτράπεζες και συνθέτουν τα γραφικά και τις φωτογραφίες μεταξύ του."

Τα αυτοκόλλητα τα θέλω για εμπορική χρήση κι όχι προσωπική. Ετοιμάζω ένα site δηλαδή με αυτοκόλλητα τοίχου, ψυγείου κτλ κι έχω βρει ήδη τυπογραφείο που θα συνεργαστώ και μου χουν εξηγήσει τις μεθόδους που μου εξήγησες κι εσύ! Σε αυτό που έχω κολλήσει είναι τα σχέδια των αυτοκόλλητων που πρέπει να είναι σχεδιασμένα σε illustrator από ότι ξέρω και να τα εξάγω σε pdf προς εκτύπωση από το τυπογραφείο. Σωστά;

Ωστόσο επειδή το budget που διαθέτω αρχικά δεν είναι μεγάααλο, σκεφτόμουν για αρχή να βρω κάποια έτοιμα σχέδια για αυτοκόλλητα και ύστερα να έχω και έναν γραφίστα που να φτιάχνει σχέδια για να μεγαλώνει συνεχώς η συλλογή αυτών.

Είχα βρει κάποιο site με vector και αρχεία illustrator σαν τα site που μου προτείνεις, αλλά εκείνο όπως και αυτά δεν επιτρέπουν την εμπορική χρήση. Γι'αυτό αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω. Γιατί και η λύση του γραφίστα αρχικά μου φαίνεται πολύ χρονοβόρα, υπολογίζω πως θα χρειαστεί ένα εξάμηνο για να μου σχεδιάσει κάπου στα 400 σχέδια.

Αν ξέρεις κάποιο site με vector και illustrator για εμπορική χρήση θα με έσωνες! Ωστόσο μιας και εδώ μέσα είστε όλοι πιο γνώστες, μπορείτε να μου πείτε περίπου κόστος και χρόνο για σχεδιασμό 400 σχεδίων;

Ευχαριστώ πάααααρα πολυ για όλες τις πληροφορίες!
magda_ath
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 19.01.15, 1:50 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό George.Ev » 28.01.15, 4:04 pm

Καλησπέρα και πάλι

magda_ath έγραψε:Σε αυτό που έχω κολλήσει είναι τα σχέδια των αυτοκόλλητων που πρέπει να είναι σχεδιασμένα σε illustrator από ότι ξέρω και να τα εξάγω σε pdf προς εκτύπωση από το τυπογραφείο. Σωστά;

Από τη στιγμή που δεν έχεις γνώσεις προγραμμάτων κλπ θεωρώ ότι δε πρέπει να μπλέξεις. Το να στείλεις pdf είναι σωστό, άλλα και illustrator να στείλεις πάλι σωστό είναι, όπως και eps, cdr κοκ., ανάλογα με το τι θέλει ο εκάστοτε τυπογράφος - επιγραφοποιός. Το να συνεργαστείς με κάποιον σχεδιαστή το θεωρώ απαραίτητο ανεξαρτήτως badget. Θα βρεις οικονομικό πακέτο από κάποιον ή θα ξέρεις κάποιον που θα σου δώσει χαμηλό κόστος ή θα πας σε κάποιον που είναι πολύ καλός και θα έχεις την ποιότητα του. Αυτό είναι δικό σου θέμα φυσικά! Προσωπικά όμως το θεωρώ απαραίτητο.

magda_ath έγραψε:Είχα βρει κάποιο site με vector και αρχεία illustrator σαν τα site που μου προτείνεις, αλλά εκείνο όπως και αυτά δεν επιτρέπουν την εμπορική χρήση. Γι'αυτό αναρωτιέμαι τι μπορώ να κάνω. Γιατί και η λύση του γραφίστα αρχικά μου φαίνεται πολύ χρονοβόρα, υπολογίζω πως θα χρειαστεί ένα εξάμηνο για να μου σχεδιάσει κάπου στα 400 σχέδια.


Δεν έχεις και πολλές επιλογές. Από τη στιγμή που ανοίγεις επιχείρηση πρέπει να το σκεφτείς καλά. Οπότε:
A. Βρίσκεις free σχέδια και για εμπορική χρήση
Β. Αγοράζεις από stockάδικα
Γ. Τα σχεδιάζει κάποιος

Τα προβλήματα

Για το Α: τεράστια έρευνα μόνη σου και σίγουρα δε θα φτάσεις στα 400 σχέδια. Ίσως να μην έχουν καλή ποιότητα σε σχεδιασμό η σε υλοποίηση, με προβλήματα αισθητικής και μη εύκολης εφαρμογής για τον τυπογράφο σε κοπή η εκτύπωση.

Γιο το B: Μπορούν να το κάνουν όλοι, γιατί η δική σου σελίδα να πετύχει όταν όλοι μπορούν να πάρουν έτοιμα stockάδικα και να τα υλοποιήσουν?

Για το Γ: χρόνος και χρήμα.

400 σχέδια που λες σε ένα 6μηνο σημαίνει 2 σχέδια /ημέρα, 66/μήνα, 369/6μηνο.
Για να έχεις 2 τη μέρα σημαίνει τουλάχιστον 4-5 εφαρμογές για το σχέδιο μέχρι να καταλήξεις στην τελική μορφή για κάποιον που είναι μηχανή και έχει πάντα έμπνευση ή decent συνθέσεις... Δε σου βάζω μέσα τη δυσκολία σχεδίου, εικαστική άποψη, γραμματοσειρές κλπ. Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό! Αν βρεις όπως κάποιον είναι fulltime job με τα όλα της.

Κόστος δε θα σου πει κάνεις και είναι λογικό για υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια. Επιλογές:
A. Να πάρεις υπάλληλο οπότε υπολόγιζε το 752 με τη νέα κυβέρνηση σαν κατώτατο! :whistle
Β. Συνεργασία με Ελ. Επαγγελματία - Γραφείο με προκαθορισμένη ποσότητα παράδοσης ανά μηνά. Μπορεί μεγαλύτερο η μικρότερο κόστος αναλόγως την ποσότητα και την ποιότητα.
Γ. Βρίσκεις συνεργάτη σχεδιαστή και πορεύεστε μαζί γιατί του αρέσει το project σου.

George.Ev έγραψε:Αν ξέρεις κάποιο site με vector και illustrator για εμπορική χρήση θα με έσωνες!

Νομίζω αυτά που σου έστειλα είναι για εμπορική χρήση. ανάλογα με την αγορά! Αν εννοείς για free δεν έχω ιδέα!

Γνώμη μου, μην πας να τα βρεις όλα ψηλοfree από δω και από εκεί για να γλυτώσεις χρήματα. Το ξέρω όλοι αυτό θέλουν και είναι λογικό άλλα χάνουν την ουσία που είναι το πλάνο. Είναι επιχείρηση, μικρή η μεγάλη. τα βάζεις κάτω ετοιμάζεις budget και ψάχνεις να το υλοποιήσεις πάνω κάτω στο κόστος που έχεις βγάλει. Διαφορετικά θα αναλωθείς στο να τα βρίσκεις πάντα free και θα χάσεις την ποιότητα της δουλειάς σου. Επίσης επιχείριση με μηδέν ή πολύ χαμηλό κόστος και να έχεις με τη μία κέρδος δε ξέρω. Ίσως να υπάρχουν αλλά δε ξέρω κάποιο "μοντέλο" να σου πω... ¨

Αυτά από μένα
Εύχομαι καλή επιτυχία και αν χρειαστείς κάτι εδώ είναι όλοι!
George.Ev
Member
 
Posts: 114
Εγγραφή: 26.11.12, 3:00 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό magda_ath » 28.01.15, 5:29 pm

"Από τη στιγμή που δεν έχεις γνώσεις προγραμμάτων κλπ θεωρώ ότι δε πρέπει να μπλέξεις."
Συμφωνώ απόλυτα και γι'αυτό ψάχνω γραφίστα, το τυπογραφείο μου τα έχει ζητήσει σε pdf.

A. Βρίσκεις free σχέδια και για εμπορική χρήση
Β. Αγοράζεις από stockάδικα
Γ. Τα σχεδιάζει κάποιος

Σκεφτόμουν το Γ σε συνδυασμό με το Α γιατί θα είναι λιγότερο χρονοβόρο ώστε να ξεκινήσω, το να είναι free δεν με απασχολεί, γιατί έχεις απόλυτο δίκιο πως δεν γίνεται να μην ρίξεις κάποιο χρηματικό ποσό, εξάλλου τίποτα δεν είναι τσάμπα κι ούτε θέλω να καταλήξω να κάνω μια τρύπα στο νερό. Απλά θα με βόλευε παράλληλα με τον γραφίστα που θα βρω να μπορώ να κατεβάζω και έτοιμα σχέδια ώστε να μου τα αλλάζει λίγο ο γραφίστας και να μην χρειάζεται να τα ξεκινήσει όλα από το 0 γιατί καταλαβαίνω την δυσκολία να σκεφτεί ο άλλος την ιδέα, να την υλοποιήσει κτλ, όπως επισήμανες κι εσύ. Συν ότι από ότι είπες καταλαβαίνω πως παίρνει περισσότερο χρόνο από ότι σκεφτόμουν και δεν θέλω να ξεκινήσει το e-shop 1 χρόνο μετά.

Το πρόβλημα είναι ότι το e-shop θα λειτουργεί μόνο ιντερνετικά και καθόλου φυσικά, οπότε η ύπαρξη inhouse γραφίστα με 752(επιτέλους να δούμε αν θα ανέβει όντως!)είναι λίγο ανεύφυκτη, άρα προς εξωτερικό γραφίστα κλείνω. Γνωρίζει μήπως πως πάει το κόστος; Ανά σχέδιο αν είναι εξωτερικός ή ανά μήνα αν είναι αποκλειστικός;
magda_ath
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 19.01.15, 1:50 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό George.Ev » 28.01.15, 7:35 pm

Καλησπέρα και πάλι!

magda_ath έγραψε:Σκεφτόμουν το Γ σε συνδυασμό με το Α γιατί θα είναι λιγότερο χρονοβόρο ώστε να ξεκινήσω,

Είναι μια αρχή αυτό που λες απλά να σκέφτεσαι ότι τα σχέδια που ίσως βρεις μπορεί να μην είναι καλά. Άλλωστε τον σχεδιαστή θα τον πάρεις και την άποψη του πάνω σε αυτό που θες να κάνεις.

magda_ath έγραψε:Γνωρίζει μήπως πως πάει το κόστος; Ανά σχέδιο αν είναι εξωτερικός ή ανά μήνα αν είναι αποκλειστικός;

Ειλικρινά δε μπορεί να απαντηθεί αυτό που ρωτάς γιατί κάθε επαγγελματίας ορίζει διαφορετικά τις χρεώσεις του όπως:
Άλλος με την ώρα,
άλλος με το σχέδιο
άλλος με μηνιαία,
άλλος με το concept και την υλοποίηση.

Έχει να κάνει πάντα με την εργασία που θα αναθέσεις και το τι συμφέρει και τις 2 πλευρές.

Θα σου φέρω ένα παράδειγμα μόνο και μόνο για να φτιάξω μια υποτιθέμενη κατάσταση ανεξάρτητα αν την δέχομαι ή όχι:
Λες σε ένα έναν να σου κάνει τη δουλειά, επαγγελματίας δεν είναι, έξοδα δεν έχει (τεβε εφορίες κλπ) δουλειά δεν έχει και σου δίνει (λέω εγώ τώρα) 8€ το σχέδιο. 6€ το σχέδιο. Που εσύ μετά μπορεί να το πουλήσεις και 20€ ή 30€ ή όσο... Αν βάλεις κάτω επί 400 που θέλεις να έχεις είναι μεταξύ 2600-3200€. Όλα αυτά με το σενάριο ότι κάποιος κάπου κάποτε θα σου δώσει δημιουργικό 8 ή 6 €...

Οπότε σκέψου τώρα ένας ελ. επαγγελματίας με εμπειρία, καλή άποψη, έξοδα κλπ και ένα κόστος εργατοώρας πχ 40€ τι θα μπορούσε να σου ζητήσει ο οποίος θα κάτσει 2 μήνες να σχεδιάζει έστω και όχι από το 0 με δικά του concept. Μήπως ο όγκος που έχεις στο νου σου είναι μεγάλος και πρέπει να το αρχίσεις βήμα βήμα? Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω. Εγώ τα σκέφτομαι έτσι! Φυσικά υπάρχουν κ άλλοι που λένε έλα μωρέ ποιο δημιουργικό θα στο βάλω μέσα στην εκτύπωση, που προσωπικά το θεωρώ ότι να' ναι!

Επίσης γιατί να μη σου πει κάποιος 100€ το σχέδιο? Εμπορική αξία θα έχει, με 4 αγορές θα το έχεις εξοφλήσει, είναι δελεαστικό και πολύ καλά σχεδιασμένο και θα τα βάλει τα λεφτά του αν το promoτάρεις. Με πιάνεις? Δεν υπάρχει λίγο και πολύ. και φυσικά υπάρχουν άπειρα παραδείγματα γιατί ο ένας να σου πει πολλά άλλος περισσότερα και ο άλλος λίγα.

Πιστεύω ότι πρέπει να εστιάσεις σε πολύ μικρότερο όγκο σχεδίων με βάση συγκεκριμένο πλάνο. πχ 10 για Σαλόνι, 10 για παιδικό δωμάτιο, μερικά διάφορα κοκ και να στοχεύσεις σε καλά σχέδια τα οποία θα έχουν αξία για τον αγοραστή - επισκέπτη. Σιγά σιγά να το εμπλουτίζεις. Να βγάλουν τα έξοδά τους και με το που βλέπεις ότι τα βγάζουν και υπάρχει cashflow να αρχίσεις να επενδύεις σε νέα σχέδια και να τα promoτάρεις.

Γενικά είναι μεγάλη συζήτηση με πολλές απόψεις (ειδικά στο κόστος)...

Αυτά! Καλή συνέχεια!
George.Ev
Member
 
Posts: 114
Εγγραφή: 26.11.12, 3:00 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό magda_ath » 29.01.15, 12:35 pm

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μου έδωσες! Δεν με αποθαρρύνεις, καλά κάνεις και μου αναφέρεις τις δυσκολίες για να ξέρω τι θα συναντήσω. Με βοήθησες πολύ σε σχέση με απορίες που είχα και δεν μου απαντούσαν όσοι είχα ρωτήσει. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τον χρόνο σου. :superman:
magda_ath
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 19.01.15, 1:50 pm

Re: απορια: σχεδια για αυτοκολλητα τοιχου

Δημοσίευσηαπό billSowl » 13.10.16, 3:07 pm

Για όσους designers ενδιαφέρονται να προωθήσουν τις δημιουργίες τους και τα σχέδιά τους , υπάρχει μια κοινότητα που κάνει ακριβώς αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες [url=https://www.fantastick.gr/γίνε-καλλιτέχνης-fantastick/]εδω[/url]

αυτοκολλητα τοιχου
billSowl
Member
 
Posts: 1
Εγγραφή: 13.10.16, 12:23 pm


Επιστροφή στο II.II Δημιουργικό λογισμικό σχεδίασης για τα ψηφιακά μέσα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων