Ανοιχτή Διάλεξη: CROWDFUNDING FOR GAMES

Game modding, retro gaming remakes, character design, worldcrafting - παρουσίαση και σχολιασμός videogames !

Ανοιχτή Διάλεξη: CROWDFUNDING FOR GAMES

Δημοσίευσηαπό gem » 17.03.14, 5:48 pm

Εικόνα

Ανοιχτή Διάλεξη στην SAE Athens: CROWDFUNDING FOR GAMES

Σάββατο 22 Μαρτίου, 13:30 - 15:30
Πληροφορίες / Δηλώσεις συμμετοχής: http://athens.sae.edu/gamelecture

Το Game Department της SAE Athens σας προσκαλεί σε μία εισαγωγική ανοιχτή διάλέξη με θέμα το Crowdfunding για indie gaming projects.

Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια σε ένα indie gaming project είναι η χρηματοδότηση του όλου εγχειρήματος, αφού συχνά πολλά projects τελειώνουν άδοξα σε αυτό το βήμα. Στα πλαίσια αυτά, θα εξετάσουμε το crowdfunding, τη νέα τάση στη χρηματοδότηση indie gaming projects, το οποίο βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Μέσα από ένα session 2 ωρών, θα εστιάσουμε σε γνωστές διαθέσιμες πλατφόρμες, όπως το Kickstarter, καθώς και στο σχεδιασμό, τη δημιουργία, την προώθηση και τη σωστή διαχείριση μιας καμπάνιας και τη διαχείριση της επιτυχίας αλλά και της αποτυχίας, μέσα τόσο από θεωρητική ανάλυση αλλά και από παραδείγματα επιτυχημένων ή αποτυχημένων campaigns.
gem
Member
 
Posts: 19
Εγγραφή: 02.07.13, 6:46 pm

Επιστροφή στο V.IV Game Design & Games

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron