Κοστολόγηση για eshop edit / retouching

Μεθοδολογία, παράμετροι και τρόπος κοστολόγησης. Ερωτήσεις πάνω σε θέματα αμοιβής.

Κοστολόγηση για eshop edit / retouching

Δημοσίευσηαπό cass » 01.11.17, 9:06 pm

Καλησπέρα ! :)
Θα ήθελα να να ρωτήσω πόσο κυμαίνεται η κοστολόγηση για επεξεργασία φωτογραφιών για eshop (βασική χρωματική επεξεργασία μαζί με retouching χωρίς ξεφονταρισματα). Πρόκειται για ρούχα, οπότε το κάθε ένα θα έχει από 3-4 φώτο. Είναι καλύτερα να πάει η κοστολόγηση με το κομμάτι ή ένα συνολικό κόστος ανά μήνα; με την ώρα δε νομίζω ότι συμφέρει να το κάνω γιατί βγαίνουν σχετικά γρήγορα. Επίσης το μέγεθος του υλικού θα είναι γύρω στις 30 το μήνα.
Άβαταρ μέλους
cass
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 01.11.17, 9:50 am
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Κοστολόγηση για eshop edit / retouching

Δημοσίευσηαπό kinq1 » 08.11.17, 1:02 pm

Καλύτερα με το κομμάτι πιστεύω, γιατί ο άλλος μπορεί να λέει "θα είναι 30 φωτό το μήνα" αλλά ποιος μου λέει ότι δεν θα είναι 30 φωτό τη μέρα. Οσο για το κόστος ανά φωτό, από τη στιγμή που η κάθε φωτό πιστεύω ότι θα χρειάζεται 5 λεπτά επεξεργασία, ακόμα και η τιμή 1 ευρώ / φωτό μου φαίνεται υπερβολική.
Άβαταρ μέλους
kinq1
Member
 
Posts: 73
Εγγραφή: 25.10.07, 12:31 am
Τοποθεσία: Athens

Re: Κοστολόγηση για eshop edit / retouching

Δημοσίευσηαπό cass » 08.11.17, 6:46 pm

kinq1 έγραψε:Καλύτερα με το κομμάτι πιστεύω, γιατί ο άλλος μπορεί να λέει "θα είναι 30 φωτό το μήνα" αλλά ποιος μου λέει ότι δεν θα είναι 30 φωτό τη μέρα. Οσο για το κόστος ανά φωτό, από τη στιγμή που η κάθε φωτό πιστεύω ότι θα χρειάζεται 5 λεπτά επεξεργασία, ακόμα και η τιμή 1 ευρώ / φωτό μου φαίνεται υπερβολική.και γω με το κομμάτι σκέφτηκα, αλλά δεν ξέρω τι τιμές παίζουν γενικά στην αγορά, γι αυτό ρώτησα. Όσο για την επεξεργασία, για μένα είναι κανα 30 λεπτο η κάθε μια.
Άβαταρ μέλους
cass
Member
 
Posts: 5
Εγγραφή: 01.11.17, 9:50 am
Τοποθεσία: Αθήνα


Επιστροφή στο IΙI.III Κοστολόγηση Εργασιών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων