Ημερομηνία 24.05.13, 5:28 am

sirca έγραψε:Ξέρει κανείς το τραγούδι που ακούγεται στην διαφήμιση του Ford Focus St?
xhybridfish έγραψε:το τραγούδι από το ζαγόρι το είχα αναζητήσει κι εγώ (όπως και αρκετοί άλλοι στο ιντερνετ).
το μόνο στοιχείο που είχα βρει ήταν σε ένα άλλο forum (insomnia.gr), όπου επικοινώνησε κάποιος με την ίδια την εταιρεία και του είπαν ότι "το τραγούδι αυτό δεν υπάρχει αλλά είναι δημιούργημα του δημιουργικού τμήματος της διαφημιστικής εταιρείας που συνεργάζεται με το Ζαγόρι και απλά έχει πατήσει σε κάποιες γνώριμες νότες από παραδοσιακά τραγούδια της Κένυας". Τρέχα γύρευε δηλάδή.
μια άλλη εκδοχή ήταν ότι είναι διασκευή του Salif Keita & Cesar - Yamore
http://www.youtube.com/watch?v=UkUUaxjQCfI , αλλά δεν μου μοιάζει.
graphic-os_X έγραψε:Ξέρει κανείς τη μουσική που παίζει στη διαφήμιση του Nissan tiida?
Stratos Diamantis έγραψε:Φίλε Νάσο,
Το όνομα μου είναι Στράτος Διαμαντής, και είμαι ο συνθέτης του τραγουδιού στην διαφήμηση "Ζαγόρι".
Ασχολούμαι με την μουσική στη διαφήμηση και δισκογραφεία περίπου δέκα χρόνια.
Το τραγούδι αυτό γράφτηκε για τη συγκεκριμένη διαφήμηση, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε CD, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες δισκογραφικές.
Θα δούμε.....
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Άμα θες να δείς κι άλλες δουλειές που έχω κάνει μπορείς να μπεις στο www.stratosdiamantis.com
αλλά το site το έχω παρατημένο πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό, και οι εμπορικές δουλειές μου που θα δεις μέσα, δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική που ακούω και αγαπάω, αλλά τί να κάνεις.Πρέπει να ζήσεις........
Τα λέμε
Στράτος Διαμαντής
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης