Κατέβασα ένα PDF προχτές βράδυ, το άνοιξα μια-δυο-τρις φορές... και στη συνέχεια δεν μπόρεσα να το ανοίξω αλλά ούτε και κανένα άλλο αρχείο αυτού του τύπου.
Επικοινώνησα με την εταιρία από όπου αγόρασα το Adobe CS5 και κατέληξα να μιλώ με πωλήτρια δεδομένου ότι έχει καταργηθεί η υποστήριξη...
Μου πρότεινε να κατεβάσω το Acrobat Reader από το ίντερνετ, πράγμα που έκανα... μόνο που το γλέντι διήρκεσε 2 μόνο μέρες.
Σήμερα προσπάθησα να κάνω PDF ως απόδειξη στην ολοκλήρωση μιας μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό μου, και μού ζητήθηκε να ενεργοποιήσω το Acrobat. Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι πρόκειται για την τελευταία έκδοση -το Acrobat XI- και η οποία πληρώνεται με μηνιαία συνδρομή!
Πάνε οι καλές παλιές μέρες που ο καθένας κατέβαζε το Reader για να κάνει την δουλειά του!
Έχοντας απεγκαταστήσει το Acrobat XI, αναζήτησα την προηγούμενη έκδοση στο κομπιούτερ μου. Κλικ-κλικ-κλικ στο εικονίδιο... και τίποτα! Σκοπεύω να δοκιμάσω να το ξαναεγκαταστήσω και wish me good luck! Ελπίζω να δουλέψει, γιατί δεν έχω άλλη εναλλακτική!
BTW, είμαι έτοιμος να βρίσω την μεγάλη πολυεθνική που με κάνει να υποψιάζομαι ότι λόγω της πρόσβασης που έχει -δήθεν για ενημέρωση των πραγραμμάτων της!- αδρανοποιεί παλαιότερο λογισμικό και το καθιστά άχρηστο ελπίζοντας έτσι ότι θα τσιμήσουμε και θα την ακολουθήσουμε στο νέο συνδρομητικό της κόλπο!!!
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ QUARKXPRESS ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!