Απόσυρση της παλιάς σας συσκευής βαθμονόμησης οθόνης

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, εμπορικές παρουσιάσεις, προσφορές υλισμικού.

Απόσυρση της παλιάς σας συσκευής βαθμονόμησης οθόνης

Δημοσίευσηαπό paperland » 19.06.08, 11:44 am

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19 Ιουνίου 2008


Απόσυρση της παλιάς σας συσκευής βαθμονόμησης οθόνης!

Η Datacolor, εταιρεία - ηγέτης παγκοσμίως στις τεχνολογίες διαχείρησης χρώματος, ανακοίνωσε σήμερα ένα εξαιρετικό εκπτωτικό πρόγραμμα που αφορά τη νέα σειρά Spyder3. Μεταξύ της 1ης Ιουλίου 2008 και της 1ης Σεπτεμβρίου 2008 όποιος επιθυμεί να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στη βαθμονόμηση / προφίλ οθόνης και εκτυπωτή, θα έχει έκπτωση 50€ αγοράζοντας το Spyder3Elite ή το Spyder3Studio. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι Έλληνες χρήστες είναι να στείλουν την παλιά συσκευή βαθμονόμησης τους στην Papers A.E., αντιπρόσωπο της Datacolor στην Ελλάδα, μαζί με μια συμπληρωμένη φόρμα παραγγελίας.

Το Spyder3Elite είναι μια κορυφαία συσκευή βαθμονόμησης οθόνης που προορίζεται για τους επαγγελματίες φωτογράφους. Είναι πιο ακριβές και δύο φορές πιο γρήγορο από το προηγούμενο μοντέλο, το Spyder2. Με τον ενεργό αισθητήρα του περιβάλλοντος φωτός και με την όμορφη βάση τοποθέτησης του, το Spyder3Elite αποτελεί επίσης μια στυλιζαρισμένη προσθήκη στο σύστημα σας.

Όσον αφορά την πλήρη σουίτα εργαλείων διαχείρισης χρώματος, το Spyder3Studio συνδυάζει τα χαρακτηριστικά βαθμονόμησης οθόνης του Spyder3Elite με την προσθήκη εργαλείων δημιουργίας προφίλ εκτυπωτή. Με το Spyder3Studio οι χρήστες έχουν πλήρη έλεγχο στην ψηφιακή ροή εργασίας, εξατομικεύοντας τη χρωματική διαχείρηση σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Έτσι διασφαλίζεται η ακριβής αναπαραγωγή των χρωμάτων στην εκτύπωση.

Μπορείτε να αποσύρετε όλες τις παλιές συσκευές βαθμονόμησης, όπως τα προηγούμενα μοντέλα Spyder, ColorPlus, GretagMacbeth Eye-One Display, Eye-One Photo, Eye-One Publish, X-Rite Monaco Optix, Optix XR, Optix XR Pro, LaCie Blue Eye, Huey και Huey Pro.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την Papers A.E. τηλεφωνικά στο 2310-968527 ή στο email ave@papers.gr ή επισκεφτείτε την σελίδα www.papers.gr
paperland
Member
 
Posts: 19
Εγγραφή: 12.01.07, 6:33 pm
Τοποθεσία: seix sou deep forest

Επιστροφή στο IX.II Υλισμικό (Hardware)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron