Τοπικό UV και Ανάγλυφα Στοιχεία με Ψηφιακή Εκτύπωση

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, εμπορικές παρουσιάσεις, προσφορές υλισμικού.

Τοπικό UV και Ανάγλυφα Στοιχεία με Ψηφιακή Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Atlas - Marketing » 09.09.10, 1:00 pm

Η Roland παρουσίασε το LEC-540 UV inkjet εκτυπωτικό-κοπτικό επεκτείνοντας την επιτυχημένη σειρά VERSA-UV με ένα ακόμα μοντέλο.

Το LEC-540 με πλάτος 137 cm και UV μελάνια τυπώνει CMYK, Λευκό και Βερνίκι σε οποιοδήποτε υλικό έως 1mm, κόβει περιγραμματικά και δημιουργεί πίκμανση και περφορέ. Χάρη στο βερνίκι επιτυγχάνονται εντυπωσιακά εφέ, ρεαλιστικές υφές (π.χ. δέρμα κροκοδείλου), ανάγλυφα στοιχεία, mat και gloss φινίρισμα. Όλες αυτές οι συνδυασμένες δυνατότητες του LEC-540, το καθιστούν μοναδική λύση για ειδικές εφαρμογές όπως πρωτότυπα συσκευασιών, μικρό τιράζ ετικετών, POP Signs και αφισών προστιθέμενης αξίας καθώς και για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης και αναπαραγωγής έργων τέχνης. Τυπώνει σε μία ευρεία σειρά υποστρωμάτων που εκτός των άλλων περιλαμβάνει χαρτί offset, μεταλλικά και συνθετικά χαρτιά, PET film, BOPP, PE, δέρμα κ.α., ενώ ένα εμπρόσθιο και ένα οπίσθιο τραπέζι βοηθούν τον καλύτερο χειρισμό των λιγότερων εύκαμπτων υλικών. Η ποιότητά του φτάνει στα 1440x1440 dpi για εκτυπώσεις που ανταγωνίζονται την offset, ενώ με την επιλογή συνδυασμών μελανιών εξασφαλίζεται η πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του (CMYK+Λευκό+Βερνίκι), μεγάλη αδιαφάνεια του λευκού σε διαφανή Film (CMYK+2Λευκά) ή εντονότερα εφέ και ανάγλυφα στοιχεία (CMYK+2Βερνίκια). Χάρη στο νέο εξελιγμένο αυτόματο σύστημα ανακύκλωσης μελανιών της Roland, αποτρέπεται η καθίζηση των σωματιδίων των μελανιών και περιορίζεται η κατανάλωσή τους, με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του κόστους λειτουργιάς.

Και επειδή η Roland δεν επενδύει μόνο στην υψηλή τεχνολογία και τις καινοτόμες λύσεις αλλά επιπλέον δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ευχρηστία των μηχανημάτων της και την «υποστήριξη» των χειριστών, το νέο RIP της που συνοδεύει το LEC-540 περιλαμβάνει σημαντικές λειτουργίες όπως: Υπολογισμός Χρόνου Εκτύπωσης, Υπολογισμός Ποσότητας Μελανιού Εκτύπωσης, Εκτύπωση Μεταβλητών Δεδομένων, Roland Spot Color System για πιστή αποτύπωση των χρωμάτων επιλογής του πελάτη, Roland Texture βιβλιοθήκη με έτοιμες προς χρήση υφές καθώς και τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Roland on Support η οποία παρέχει εξ΄ αποστάσεως έλεγχο και παρακολούθηση της κατάστασης του εκτυπωτικού (ολοκλήρωση εργασίας, στάθμη μελανιών, κ.α.).

Το LEC-540 δίνει κυριολεκτικά νέα διάσταση στις εκτυπώσεις και παράγει μοναδικά προϊόντα προστιθέμενης αξίας που μπορούν να καλύψουν μια απαιτητική μερίδα επαγγελματιών και τελικών πελατών που θέλουν να ξεχωρίζουν ή έχουν πολύ υψηλά standards προβολής και εικόνας όπως οίκοι μόδας, εταιρίες καλλυντικών και πολλά άλλες επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα δεν ικανοποιούνται από το αισθητικό αποτέλεσμα των απλών εκτυπώσεων. Παράλληλα, δίνει λύση και σε άλλες εξειδικευμένες ανάγκες όπως σημάνσεις με Braille, παραγωγή μεμβρανών για χειριστήρια, αγιογραφίες με απευθείας εκτύπωση σε φύλλα χρυσού, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε http://www.atlasdigital.gr
Atlas - Marketing
Member
 
Posts: 3
Εγγραφή: 18.02.10, 12:57 pm

Επιστροφή στο IX.II Υλισμικό (Hardware)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron