b-positive έγραψε:...όλα είναι τσάμπα σε αυτή τη ζωή!
Υπάρχει και το www.kathomaikaitokanwmonosmou.gr
VENUS έγραψε:DEN MILAO GIA TA APLA CLIP ART. AN MPEITE STO SITE
WWW.SHUTTERSTOCK.COM STA VECTORS THA KATALAVETE TI ENNOO
VENUS έγραψε:DEN EXV TO XRONO NA ASXOLITHO ALLIOS THA TA EKANA. TELOSPANDON STIN TELIKH THA PLIROSO. KAI GIATI KAIMENOS??
SIGOURA TA LEFTAKIA TOY TA PERNEI.
peslac έγραψε:Είναι κακό να ψάχνει κανείς κάτι δωρεάν;; Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το πληρώσει, αφού έχει τη δυνατότητα να γλιτώσει κάποια χρήματα;
Δεν θα το κλέψει από κάπου...
Δηλαδή το Vertigo και όλα αυτά τα site με δωρεάν υλικό, πρέπει να τα κλείσουμε και να αρχίσουμε να τα φτιάχνουμε όλα μόνοι μας;
Εγώ όταν πήζω στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να πειραματιστώ, ψάχνω κάτι έτοιμο και βάζω...
Πού είναι το κακό;
Επίσης, αν θέλω κάποια φωτό, μπαίνω στο Stock Exchange, βρίσκω μία free και τη χρησιμοποιώ... Τι να κάνω; Να βγω έξω με μια φωτογραφική μηχανή και να την τραβήξω μόνος μου, ή να πληρώσω επαγγελματία φωτογράφο για να βγάλει κι αυτός το ψωμί του;;;
Καλή η εξάσκηση, καλό να δίνεις χρήματα για κάτι ποιοτικό και ξεχωριστό, αλλά και το τζάμπα σου λύνει τα χέρια και σου εξοικονομεί χρόνο πολλές φορές!![]()
Τι το κράξατε το παιδί;;;;;
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΛΠ?
antonist έγραψε:πάντως μια και χρησιμοποιείς τετοιο υλικό, σκεφτηκα οτι καλο θα ηταν να οργανώσουμε ενα τριτο vector pack εδω στο vcdc, και ισως να μπορουσες να σχεδιάσεις και εσύ μερικά, να βοηθήσεις την κοινότητα![]()
Β+ να το οργανώσουμε πάλι?τι λες?
b-positive έγραψε:Aπλά σχολίασα τον τρόπο του.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΛΠ?
Λές και βγαίνουν μόνα τους, δεν τα σχεδιάζει κανεις, απλά υπάρχουν για να τα κοτσάρουμε παντού και να γίνονται trendy οι δουλείες_υπάρχουν και άλλοι τρόποι, ας πούμε κάθομαι μίση (!) ώρα, και το φτιάχνω και το κρατάω.
Τεσπα ο καθένας με τον τρόπο του, να με συνγχωρείς φίλε venus, δεν είναι κάτι το προσωπικό...
peslac έγραψε:
Φαντάζομαι το ίδιο θα με πείραζε εμένα αντίστοιχα αν ζητούσε κάποιος σκίτσα με αυτόν τον τρόπο (ζήτησε κάποιος πρόσφατα μερικά "έτοιμα" όπως τα αποκάλεσε, αλλά συγκρατήθηκα, επειδή πολλές φορές, απλώς ο τρόπος που εκφραζόμαστε δημιουργεί παρεξηγήσεις...)
VENUS έγραψε:telospandon lathos moy na apefintho edo gia voithia.
etsi nomiza oti litourgousate alla mallon o enas koitaei na vgalei to mati tou allou
ligoi einai autoi pou voithane,
kalh kardia