κούλης έφη: Soffia, δε μπορείς να καταλάβεις πόσο καλό μου έκανες μ' αυτό το site... Πραγματικά μου ανέβασες το ηθικό!
Θέλω να δώσετε ιδιέταιρο βάρος στό ότι αναφέρει τους δημιουργούς του "έργου" αλλά και στο βιογραφικό του και στη φωτό που βρίσκεται εκεί!!!
Γιατί;
Εμένα πάντως μου πέφτει.. ( το ηθικό)
Διότι βλέπουν οι πελάτες αυτά ( το συγκεκριμένο είναι ακραίο βεβαία ) αλλά υπάρχουν πολλά άθλια τα οποία βλέπουν και διαμορφώνουν αισθητική.
Σε ένα site που έχω φτιάξει ο πελάτης είχε κολλήσει να βάλω ένα «marquee text» (είναι ένα οριζόντιο πράγμα στο οποίο scrollaρουν κείμενα.) για τα νέα του .
Τα κείμενα ήταν πολλά και θα ήταν αδύνατο να τα διαβάσουν. Εκτός του ότι πρόκειται για ένα απολίθωμα της εποχής που σχεδίαζαν site οι προγραμματιστές.
Εγώ του είχα φτιάξει ένα κουτί με χειροκίνητο scroll.
Μου το ζητάει λοιπόν και του εξηγώ με επιχειρήματα και λοιπά ότι τέτοιο πράγμα δεν φτιάχνω. Καλά μου λέει. Μετά από κανά μήνα ξανά τα ίδια. 5 φορές έγινε αυτό.
Γιατί το ήθελε; Επειδή όλοι το έχουν! Ο τύπος είναι Γιατρός και τα περισσότερα site γιατρών στην Ελλάδα είναι χάλι. Όμως με αυτά διαμόρφωνε αισθητική.