Penlix έγραψε:
Μάλλον δεν διάβασες καλά το post μου όμως. Σκοπός του ήταν και έλεγα οτι βρίσκω τη γνώση ξένων γλωσσών ως εφόδιο μέγιστης σημασίας, στον επαγγελματικό χώρο που έχουμε επιλέξει.
Please κοίταξε και το δικό μου και βρες μου ότι θέλεις, θα χαρώ να το βελτιώσω!
Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες
Εγώ νομίζω οτι διάβασα πολύ καλά το ποστ σου Penlix
Aν ο σκοπός σου ήταν να αναφέρεις πως η γνώση της αγγλικής γλώσσας ειναι μεγιστης σημασίας και φυσικά ειναι εφόδιο ζωής όχι μονο στον επαγγελματικό τομέα αλλα και σε άλλους, τότε το παράδειγμα που μας ανέφερες copiaροντας επ'ακριβώς σημεία απο το biography της Maril1, ήταν ατυχές.
Ατυχές γιατι υπάρχουν πάρα πολλά πορτφόλια στο τεράστιο κόσμο του ιντερνετ απο όλες τις χώρες του κόσμου, που οι δημιουργοί τους έχουν κάποια συντακτικά λαθοι και όμως...Οι δημιουργοί μπορεί να ειναι ιάπωνες, ισπανοί κλπ...χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν ειναι καλοί στη δουλειά τους, η οτι λογώ μιας κακής μετάφρασης δεν θα μπαίνει κανεις να βλέπει δουλειά τους. Δεν κατηγορώ κανέναν για αυτό το θέμα. Ο καθένας κάνει αυτο που μπορεί...Δεν έχω το δικάιωμα να κρίνω.
Ειναι εύκολο να κρίνεις και να το δείχνεις μεγαλώνοντας το. Που στη πραγματικότητα it's not a big deal
So what? Η Maril1 θα το διορθώσει. Εγώ προσωπικά όταν επισκέφτηκα το site της, δεν έμεινα στα αγγλικά της προς θεού, αλλα στις δουλειές της.
Επομένως Penlix με όλο το σεβασμό καλό θα ήταν να ανοίξεις ενα νέο τοπικ με τίτλο: Ελάτε να δείξουμε online portfolios με "κακα" αγγλικά και να τα κρίνουμε. Να αντιγραφουμε προτάσεις απο το about me, info κλπ.....να τα ποστάρουμε στο topic, αναφέροντας ειδού το πορτφόλιο του τάδε....Και ποιος ο λόγος να το κανεις αυτό?
"Μα φυσικά γιατι θέλουμε να βοηθήσουμε" Εγώ, εσύ να βοηθήσουμε τους δημιουργους να πάνε μπροστά!
Με αυτόν τον τρόπο όμως δε δείχνουμε οτι τα αγγλικά ειναι ενα απαραίτητο μεσο επικοινωνίας, αλλα προσωποποιούμε η ονοματίζουμε τον κάθε δημιουργό λέγοντας σε όλο το κόσμο: Κοίτα αυτός δεν γνωρίζει "καλα" αγγλικά.
Ετσι καταναλώνεται άδικος χρόνος. Ακόμη η φράση που είπες:
Please κοίταξε και το δικό μου και βρες μου ότι θέλεις, θα χαρώ να το βελτιώσω!
Δεν δείχνει συνεργασία και βοήθεια μεταξύ συναδελφων. Αλλά μια ανταγωνιστικότητα χωρίς λόγο. Αυτο καταλαβαίνει κάποιος οταν διαβάζει τα λεγομενα αυτα.
Καλη συνέχεια
φιλικά
Χ.

Learn 2 live & live 2 learn. Learn 2 listen & listen 2 learn. Live 2 love & love 2 live. We live 2 die & we die living. Life is what u make of it.