Βρε Kate μου... ακόμα και στο είδος που πουλάει, δεν πουλάμε το ίδιο προϊόν (άσε που προσκλητήρια έχω κάνει λίγα και κυρίως για φίλους. δεν έχω πάρει σβάρνα τα μαγαζιά να πουλάω χονδρική), οπότε μη θεωρείς ότι το χώσιμο ήταν επειδή βλέπω την ic ανταγωνιστικά.
Σε μια δουλειά που το 50% (για να μην πω παραπάνω) κάθε εργασίας είναι έρευνα, η ic θέλει έτοιμες λύσεις στο πιάτο, επειδή βαριέται να κάνει τη δουλειά της σωστά. Μ' αυτή τη νοοτροπία τα έχω, ούτε με την ic ούτε με κανέναν προσωπικά.[/quote]
Εντάξει, ο καθένας δουλεύει με το δικό μου τρόπο. Βασικά, δεν ξέρω και αν είσαι κέντρο ή επαρχεία, αλλά -επιδή εγώ είμαι σε επαρχεία- μπορώ να σου πω ότι η πελατεία είναι λίγη, ο ανταγωνισμός μεγάλος και ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να έχει περισσότερη δουλειά και να τα βγάζει πιο εύκολα πέρα. πχ. αν η ic πουλάει χειροποίητα ή μη προσκλητήρια σε μαγαζιά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι μια καθ΄όλα ταλαντούχα γραφίστρια που όμως χρειάζετε να μπει και σε άλλες διαδικασίες (χωρίς να γνωρίζω αν ειναι από επαρχεία).
Επίσης καταλαβαίνω ότι έχει μία μεγαλύτερη εμπειρία ή ίσως εφευρετικότητα, φαντασία ή καλύτερη ενημέρωση και μερικά θέματα να σου φαίνονται απλά -σε βαθμό γλειότητας ίσως- αλλά δεν είναι λόγος να φαγωνόμαστε αυτός. Μη με παρεξηγήσεις δεν προσπαθώ να την πω σε κανέναν, απλά επιδή μπήκα σε αυτή τη συζήτηση απ την αρχή λίγο ένιωσα κάπως με όλη αυτή την ένταση

........ ελπίζω να με καταλαβαίνεις. Μη συγχιζόμαστε για τέτοια πράγματα, έτσι δεν είναι?