ar_ia έγραψε:Έχει κάποιος δικός μου μια σύνδεση στο internet της tellas αρκετά χαμηλή, 1.70mb.
To κουτί του ΟΤΕ βρίσκεται σε απόσταση 3χλμ από το σπίτι του.
Πρόσφατα στην περιοχή του πέρασε η hol οπτικές ίνες που η απόσταση τους από το σπίτι του είναι τα 500μ.
Και ρωτώ:
Aν συνδεθεί με hol (οπτικές ίνες), θα έχει καλύτερη ταχύτητα ή θα έχει καλύτερη βάζοντας connex?
ar_ia έγραψε:Ti εννοείς όμως λέγοντας "αν ποτέ στείλουν σήμα μέσα από αυτές" ????
Dark3go έγραψε:Συγνώμη αλλά σαν σενάριο δε νομίζω να στέκει η ιστορία του φίλου σου...
Έχει η HOL σκαπτικά, εργάτες και τεχνικούς, που περνάνε οπτικές ίνες?
Για να ξέρετε κάτι μια και καλή. Πρίν όλων των εταιριών ότι μπαίνει είναι πρώτα του ΟΤΕ, ότι διορθώνεται είναι πρωτα του ΟΤΕ και την καλύτερη σύνδεση την έχει και θα την έχει πάντα ο ΟΤΕ. Απο κει και πέρα να βάζει ο ΟΤΕ ίνες και σε ένα μήνα να ξανασκάβει η HOL η Τελλας κτλ και να βάζουν τα δικά τους, δε παίζει! Πάνω σε οπτική ίνα του ΟΤΕ να είναι και της HOL, ok!
Ξέρεις πόσο θα σου στελνε το μπουγιουρντί μετά η κάθε ιδιωτικη εταιρία?
Ο ΟΤΕ γι αυτό το λόγο είναι πιο ακριβός μεν πιο αξιόπιστος δε...!
heinrich έγραψε:συγν'ώμη αλλά τι δίκτυο έχει η ΔΕΗ που το εκμεταλεύεται η tellas?
Dark3go έγραψε:Eγώ έχω connex 2 mbit "μόνο" και είμαι άρχοντας... τα uploads και τα downloads μου είναι πολύ καλά. Ασε που δεν έχει πέσει ποτέ... (lol διαφήμιση με θεό)...
Εγώ μια φορά συστήνω connex ως μονόδρομο.
Dark3go έγραψε:Μπζηλέ (isikol),πήρα τηλέφωνο το φιλαράκι μου τον επιστήμονα στον ΟΤΕ, και μου πε πως σε κάποιες περιοχές ισχυει όντως, η ΗΟL κ.τ.λ., έχουν δικές τους γραμμές, με "ντουλάπες" σε ξεχωριστούς χώρους στα κέντρα του ΟΤΕ όμως. Μέσω ΟΤΕ κάνουν ότι κάνουν και δεν έχουν διαφορές σε ταχύτητες. Μου πε και κάτι άλλα τεχνικά αλλά ζαλίστηκα και τον έκλεισα...η ουσία πάντως είναι αυτή! Μέσω ΟΤΕ περνάνε όλα.
isikol έγραψε:heinrich έγραψε:συγν'ώμη αλλά τι δίκτυο έχει η ΔΕΗ που το εκμεταλεύεται η tellas?
τα καλώδια απο τις κολώνες τις ΔΕΗ...σε πολλές περιοχές το internet περνάει μέσα απο αυτα τα καλώδια, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν συσκευές όπως το ethernet powerline adapter...
να και μια πληροφορία που ίσως να είναι χρησιμη σε πολλούς...:
αν δεν θέλετε να έχετε καλώδια δικτύου σπίτι σας, μπορείτε να μοιράσετε το δίκτυο μέσα απο τις πρίζες του σπιτιού σας...
με 2 τέτοια:![]()
http://www.mallbit.gr/diktyaka-proionta/accessories/homeplug/3505-tp-link-powerline-85mbps-ethernet-adaptor.html
δεν φαντάζεστε πόσο χρήσιμα είναι...
SADINISTAS έγραψε:δεν το έχω τεστάρει εγώ στο ram το διάβασα.
Dark3go έγραψε:Τι λες μωρή γριά νυφίτσα της στέπας, που θα μου πείς εσύ, ενώ έχω άνθρωπα στον ΟΤΕ...το χαλασμένο τηλ, θα παίξω? να πώ κάτι λάθος και να εκληφθεί αλλιώς, γιατι να παραπληροφορήσω το κόσμο...!?![]()
Την ουσία είπα, αν θέλει κάποιος ας το ψάξει...