isikol έγραψε:αν και εχω canon επειδή διάβασα οτι τα "σκοτεινα" είναι σημείο επιλογής θα σου προτείνω να πάς στην nikon...
εχω την 550 και εχω δαπανησει κανα 2000 σε φακούς...
με το noise reduction ομως του cs5 ακόμα και τα σκοτεινότερα raw βγαίνουν σούπερ...
isikol έγραψε:αν και εχω canon επειδή διάβασα οτι τα "σκοτεινα" είναι σημείο επιλογής θα σου προτείνω να πάς στην nikon...
^BOOMBOOM έγραψε:isikol έγραψε:αν και εχω canon επειδή διάβασα οτι τα "σκοτεινα" είναι σημείο επιλογής θα σου προτείνω να πάς στην nikon...
Είναι καλύτερη η D5000 από την 550 σε σκοτεινές λήψεις?
Λιάκουρας έγραψε:Τελικά αγόρασα την pentax k-x με το double kit. Είμαι ικανοποιημένος αν και με τα το καλοκαίρι θα έχω σχηματίσει άποψη γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει και πολύ.
Ήμουν μεταξυ των δύο double kit olympus e-620 & pentax k-x όμως επέλεξα τελικά την δεύτερη γιατι η μικρή διαφορά στην ποιότητα εικόνας δεν μπορούσε να αντισταθμήσει το χάσμα στα σκοτεινά(iso), πάντως ίσως και απο αντίδραση κατέληξα σε μια τρίτη εταιρία...και αλήθεια το γουστάρω αυτό
Efan έγραψε:Λιάκουρας έγραψε:Τελικά αγόρασα την pentax k-x με το double kit. Είμαι ικανοποιημένος αν και με τα το καλοκαίρι θα έχω σχηματίσει άποψη γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει και πολύ.
Ήμουν μεταξυ των δύο double kit olympus e-620 & pentax k-x όμως επέλεξα τελικά την δεύτερη γιατι η μικρή διαφορά στην ποιότητα εικόνας δεν μπορούσε να αντισταθμήσει το χάσμα στα σκοτεινά(iso), πάντως ίσως και απο αντίδραση κατέληξα σε μια τρίτη εταιρία...και αλήθεια το γουστάρω αυτό
Καλές και πολλές φωτογραφίσεις σου εύχομαικαι μεταξύ μας η φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι μεγάλη υπόθεση!!!!
kostas_sk8 έγραψε:παιδια καλησπερα,
με την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιες "προτεινομενες ρυθμισεις" σε dlsr για φωτογραφιση σε συναυλια...
kostas_sk8 έγραψε:παιδια καλησπερα,
με την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιες "προτεινομενες ρυθμισεις" σε dlsr για φωτογραφιση σε συναυλια...