Ευχαριστώ για την κριτική παιδιά. Άκουσα αυτά που περίμενα να ακούσω.
Όταν ανέλαβα πριν από 10 μέρες αυτό το περιοδικό πήρα στα χεριά μου ότι ποιο μάπα μπορείτε να φανταστείτε από σχεδιασμό, αλλά από θεματολογία έσκιζε. Δεν μου δόθηκε κανένα brief, απλά μου είπανε να κάνω ότι με φωτίσει ο θεός. Δυστυχώς σε κάποια πράγματα δεν μπορώ να επέμβω ακόμα οπός για παράδειγμα το λογότυπο αλλά στην πορεία θα αλλάξουν και αυτά.
Στην αρχή αποφάσισα να ξεφύγω εντελώς αλλά μετά φοβήθηκα ότι δεν θα το αφομοιώσει ο Έλληνας αναγνώστης και είπα να coolaro λίγο. Δεν είναι περιοδικό design αλλά ποικίλης ύλης και πρέπει να το σεβαστό αυτό.
Όταν πριν από 5 μέρες ήρθε ο πελάτης μου με μια έρευνα που έκανε σχετικά με το κατά πόσο γνωρίζουν οι αναγνώστες το περιοδικό, τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά…δεν ξέρανε καν ότι υπάρξει. Άρα έπρεπε να φτιάξω μια σειρά από καταχωρήσεις που θα μπαίνανε σε άλλα περιοδικά έτσι ώστε να το μάθουν. Αυτή η καταχώρηση με το wc είναι η μια από της 3 που έχω κάνει. Έχω προσπαθήσει να σοκάρω όσο το δυνατόν ποιο εμπορικά, ο λόγος είναι ότι ακόμα και οι ανοιχτόμυαλοι συνάδελφοι μας δεν μπορούνε να κατανοήσουν το concept μου, φανταστείτε να έφτιαχνα κάτι εντελώς ξεφεύγα τι θα παθαίνε ο μέσος αναγνώστης.
Πάντως ο σκοπός μου είναι σταδιακά να κανό το περιοδικό αυτό ένα από τα ποιο ξεχωριστά της αγοράς.
Από το επόμενο τεύχος θα μοιράζω σαλόνια μέσα από το vcdc σε παιδιά, σπουδαστές και όχι μόνο, που θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους και να έχουν μια παραπάνω τυπωμένη δουλειά με την υπογραφή τους.
Ευχαριστώ Χάρη που μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.