Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Διαδικτυακή ασφάλεια + λογισμικό, προβλήματα, νέα, σύνδεση στο διαδίκτυο & κόστος, hardware, δίκτυα.

Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό Μάριος Χαραλάμπους » 04.08.10, 7:21 pm

Καλησπέρα σε όλους

Το καινούργιο firefox τα έφτυσε τελείως ή είναι η ιδέα μου. Απελπίστηκα, με το τελευταίο update έγινε άχρηστο. Βάλανε εκείνο το ηλίθιο "plugin-container" για να ελέγχει τα plugins και διέλυσαν τον browser. Από σήμερα δοκιμάζω chrome :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Μάριος Χαραλάμπους
Member
 
Posts: 176
Εγγραφή: 19.04.08, 1:04 pm
Τοποθεσία: Λευκωσία

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό pagou » 04.08.10, 7:45 pm

Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. iAsimov
Gournis.
Άβαταρ μέλους
pagou
Old Member
 
Posts: 1937
Εγγραφή: 04.01.09, 3:54 pm
Τοποθεσία: Κατω Αδης

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό VaLKyRiE » 05.08.10, 1:30 pm

τι ακριβως προβλημα εχει, γιατι κι εγω αυτον χρησιμοποιω κ δεν εχω βρει προβλημα ως τωρα
Nothing Lasts Forever...!
Άβαταρ μέλους
VaLKyRiE
Master Member
 
Posts: 4402
Εγγραφή: 26.07.05, 9:42 am
Τοποθεσία: Εκεί στο Νότο... & Εκει στα BΔ.Π !

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό play graphics » 05.08.10, 1:50 pm

Και εμένα δε μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα. Μπορώ να πω μάλιστα πως πάει πιο σφαίρα από πριν! :D
οτι graphic, δε ξεgraphic...[color=#BF0000][/color]
play graphics
Member
 
Posts: 8
Εγγραφή: 23.03.10, 11:46 am
Τοποθεσία: Άγ. Νικόλαος, Κρήτη

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό Μάριος Χαραλάμπους » 05.08.10, 2:52 pm

Μετά από την τελευταία αναβάθμιση 3.6.8 όταν βρίσκεσαι σε σελίδες με βαριά flash (παιχνίδια, animation κ.λ.π.), κολλάει. Έχουν βάλει επάνω ένα μηχανισμό που μόλις εντοπίσει τέτοιου είδους ενέργειες να προσπαθεί να τις σταματήσει, το "plugin-container". Αυτό μπορεί σε κάποια φάση να χρησιμοποιεί 200 με 300 ram απο το σύστημα και αρκετή υπολογιστική ισχύ για να σταματήσει τις προβληματικές εφαρμογές που τρέχουν εκείνη την ώρα πάνω στη σελίδα που βρίσκεσαι. Έτσι μπορεί να δώσεις μια εντολή και να κάνει αρκετά δευτερόλεπτα να ανταποκριθεί το firefox αφού βρίσκεται σε στάδιο συνεχούς επιδιόρθωσης. Το κακό είναι πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει μόνο τα προβληματικά files με αποτέλεσμα οτιδήποτε θέλει λίγη ώρα να ανοίξει να προχωρεί στην επιδιόρθωση του με αποτέλεσμα να τα κάνει όλα μπίλιες.
Δοκίμασα να δώσω και κάποια σχετικά link αλλά η σελίδα του Mozilla είναι κάτω. Έγινε χαμός προφανός και γονάτισε η σελίδα τους από τις πολλές επισκέψεις 8)
Άβαταρ μέλους
Μάριος Χαραλάμπους
Member
 
Posts: 176
Εγγραφή: 19.04.08, 1:04 pm
Τοποθεσία: Λευκωσία

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό VaLKyRiE » 05.08.10, 3:35 pm

νομιζω παντως πως για καλο το εκαναν...
In Firefox 3.6.4 and above, some plugins are loaded separately from Firefox in plugin-container.exe, allowing the main Firefox process (firefox.exe) to stay open if a plugin crashes.

η αληθεια ειναι πως ως την αναβαθμιση αυτη μου κρασαρε συχνα...αλλα συμπιπτει και με την αλλαγη σταρταπ δισκου μου ( κατι σα φορματ εκανα) οποτε δεν μπορω να πω ξερω τι εφταιγε.
Να υποθεσω πως ανοιγεις πολυ βαρια αρχεια / ονλαιν παιχνιδια και λοιπα,και στη σπαει ενω οσοι δε το κανουν δε θα χουν παρει ειδηση το παραμικρο :think
Nothing Lasts Forever...!
Άβαταρ μέλους
VaLKyRiE
Master Member
 
Posts: 4402
Εγγραφή: 26.07.05, 9:42 am
Τοποθεσία: Εκεί στο Νότο... & Εκει στα BΔ.Π !

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό atomicorange » 05.08.10, 3:48 pm

Χάρηκα πολύ που ανεξαρτητοποιήθηκε το plugin κομμάτι από τον browser. Ειδικά στις πρώτες εκδόσεις που έγινε αυτό, όλα ήταν καλύτερα.

Όμως επειδή το flash κράσαρε χωρίς να φταίει και για άλλους λόγους, έγιναν βελτιώσεις. Και στον 3.6.8 φτάσαμε να κρασάρει ο ίδιος ο plugin container :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
atomicorange
Member
 
Posts: 78
Εγγραφή: 13.06.08, 12:36 am
Τοποθεσία: Πειραιάς

Re: Firefox 3.6.8 gone nuts!!!

Δημοσίευσηαπό Μάριος Χαραλάμπους » 05.08.10, 3:59 pm

VaLKyRiE έγραψε:νομιζω παντως πως για καλο το εκαναν...
In Firefox 3.6.4 and above, some plugins are loaded separately from Firefox in plugin-container.exe, allowing the main Firefox process (firefox.exe) to stay open if a plugin crashes.

η αληθεια ειναι πως ως την αναβαθμιση αυτη μου κρασαρε συχνα...αλλα συμπιπτει και με την αλλαγη σταρταπ δισκου μου ( κατι σα φορματ εκανα) οποτε δεν μπορω να πω ξερω τι εφταιγε.
Να υποθεσω πως ανοιγεις πολυ βαρια αρχεια / ονλαιν παιχνιδια και λοιπα,και στη σπαει ενω οσοι δε το κανουν δε θα χουν παρει ειδηση το παραμικρο :think


Yeap :) πώς θα κάνω εγώ τη φάρμα μου όταν δεν μπορώ να μπω μέσα χεχεχε.

Προς το παρόν η λύση δόθηκε από το chrome. Θα αναμένω τις εξελίξεις... by the way ο chrome δεν μου άρεσε καθόλου. Έχει ταχύτητα αλλά καμία σχέση με τις διευκολύνσεις του firefox
Άβαταρ μέλους
Μάριος Χαραλάμπους
Member
 
Posts: 176
Εγγραφή: 19.04.08, 1:04 pm
Τοποθεσία: Λευκωσία


Επιστροφή στο II.V ADSL / Modem / Security / Networks

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων