cpulse έγραψε:Να τολμήσω να κάνω την υπέρβαση να γυρίσω στο θέμα;
Joe η γνώμη σου για το θέμα με την systemgraph ποια είναι; Σε ρωτάω γιατί έχεις το κακό συνήθιο να έχεις ισορροπημένη και σοβαρή άποψη.
Κοιταξε εγω σε αυτη την περιπτωση, με οτι εχω διαβασει, ειμαι με το μερος του πελατη. Τελος. Καποιοι εικασαν οτι μπορει να πηγε εκει και να εκανε μανουρα εκνευριζοντας τους πωλητες. Σορρυ αλλα αυτη ειναι η δουλεια τους! Να αντιμετωπιζουν καθε πελατη, οποιος και αν ειναι και να προσπαθουν να δωσουν αληθινη λυση στο προβλημα του. Με λιγα λογια οπως κανουμε κι εμεις στην δουλεια μας οταν ακουμε ενα σωρο κουφα ή καμια φορα και σωστα που ο πελατης δεν μπορει να εκφρασει σωστα αλλα μας βολευει να τα περναμε στα κουφα.
Προσωπικα τον πιστευω τον γιατρο γιατι αυτου του ειδους η αντιμετωπιση ειναι δυστυχως ακομη αρκετα κοινη. Παλιοτερα ηταν το στανταρ. Φανταζομαι οτι ειδικα σε τετοια προιοντα, ο εκαστοτε μεταπωλητης σκεφτεται μονο τι μπηκε στην δικη του τσεπη (ενα σχετικα μικρο ποσοστο) και οχι τι εδωσε ο πελατης. Ο ανθρωπος εδωσε 2000 γιουρα για να παρει κατι που λανσαρεται ως τεχνολογικα και σχεδιαστικα ανωτερο, ενω πιθανα με 600-700 καλυπτε τις αναγκες του. Αφου εκανε λοιπον μια οικονομικη υπερβαση, εστω για βλαχοψωνιστικους λογους, τωρα πρεπει να αντιμετωπισει και την ψευδογραφειοκρατικη νεοελληνικη λαιλαπα? Περιμενει κανεις να μην τα παρει? Το περιμενει η ιδια η systemgraph? Ειδικα αν αποπειραθηκε να παρασχει υπηρεσιες service χωρις να ειναι 100% σιγουρη για το καλο αποτελεσμα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καποιος αυτονοητα να μιλησει με Αμερικη οταν υπαρχουν εδω ατομα που φερονται ως ''υπευθυνοι'' και ''ειδικοι''. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι υποβιβαζουμε τους εαυτους μας σαν καταναλωτες τοσο πολυ με το δεδομενο ''ετσι ειναι εδω'' και εξακολουθουν καποιοι να εφαρμοζουν πρακτικες που δουλευαν οταν δεν υπηρχε ελευθερο εμποριο, ουτε κοινο νομισμα στην ευρωπη, ουτε ιντερνετικες επιλογες.
Η δε μηνυση ειναι απιστευτο φαουλ. Ειναι γελοια υπερβολικη αντιδραση. Σαν να σε σκουντηξει καποιος και εσυ να του ανοιξεις το κεφαλι με ροπαλο. Στο τελος και αν ειχες καποιο δικιο το χανεις. Με την systemgraph δεν εχω συνεργαστει προσωπικα. Η αγορες στην δουλεια εγιναν απο εκει αλλα εκτοτε δεν εχουμε παρε-δωσε. Μπορει να ειναι καλη η κακη στην υποστηριξη της, δεν το γνωριζω. Η μονη επαφη μου προσωπικα οπως ξαναειπα, ηταν στα πλαισια της ερευνας αγορας για καινουργια οθονη. Προσωπικα δεν μου αρεσε αυτο το τυπικο ημιαυτοκρατορικο υφος του ανθρωπου που μιλησα. Δεν με προδιαθεσε να ξεχασω οτι οι τιμες τους δεν ειναι και πολυ ανταγωνιστικες. Δεν με επεισε οτι θα δωσω κατι λιγο παραπανω αλλα αυτο θα μου γυρισει πισω. Μπορει να ηταν απλα ετσι ο ανθρωπος που μιλησα, αλλα σκασιλα μου δεν θα κανω ψυχογραφηματα. Πλεον ειμαι πολυ εκλεκτικος με τα λεφτα μου και οποιος δεν μου κανει, δεν τα βλεπει.
Εχω ταλαιπωρηθει απιστευτα παλιοτερα απο το applestore (ονομασια μονο μην τρελενεστε) του Πειραια, οπως και απο την Rainbow. Απο το να συννενοηθω μαζι τους προτιμουσα να παω στο ΙΚΑ, την Εφορια και Εθνικη Τραπεζα την ιδια μερα. Τερμα πια. Υπαρχουν επιλογες και δεν υπαρχει ουτε χρονος, ουτε χρημα για μπακαληδες.