Έναρξη εγγραφών και σεμιναρίων σχολής Όραμα

Δελτία τύπου και ενημέρωση σχετικά με τεχνικές, εκπαιδευτικές και λοιπές συμβουλευτικές υπηρεσίες (consulting, service κλπ).

Έναρξη εγγραφών και σεμιναρίων σχολής Όραμα

Δημοσίευσηαπό Όραμα » 06.09.11, 5:36 pm

      Εικόνα

    Με την παρακολούθηση εβδομαδιαίων διαλέξεων οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν στις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις των εικαστικών τεχνών, αλλά και να καλλιεργήσουν το κριτήριο εκείνο που τους επιτρέπει να προσεγγίζουν τον κόσμο γύρω τους με μια πιο καλλιτεχνική ματιά. Βασικός στόχος είναι η περιήγηση στον κόσμο της φωτογραφίας και της ζωγραφικής, μέσα από ένα ταξίδι διερεύνησης της προσωπικής αισθητικής και της δημιουργικής έκφρασης. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης πιο εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσω workshops με θέματα όπως φωτισμός πορτρέτου, μόδα, διαφημιστική και εικαστική φωτογραφία.


:!: ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Σεπτεμβρioς - Oκτωβρίος.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 - 21:00


:!: Έναρξη μαθημάτων: 17 Οκτωβρίου.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site ή τη σελίδα μας στο facebook
Άβαταρ μέλους
Όραμα
Member
 
Posts: 59
Εγγραφή: 02.09.11, 4:19 pm

Επιστροφή στο IX.IV Τεχνικές / Εκπαιδευτικές / Λοιπές υπηρεσίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron