Αγαπητοί "Print Masters",
Εσκεμμένα ή όχι το post σας εξελίσσεται σε ένα από τα πιο όμορφα Troll / Flame post στο VCDC. (αν και έχετε πολλά ψωμιά ακόμα για να ξεπεράσετε κάποια

)
Πέρα από την πλάκα αλλά πάντα με δώσεις χιούμορ έχω να πω:
1. όταν κάνεις ένα post σε Visual ΚΟΥΜΟΥΝΙcation

club οφείλεις να σκεφτείς τις πολλές αρνητικές κριτικές για το post σου και όχι αμέσως να πας να τις δικαιολογήσεις. Πες τι γνώμη σου αλλά άκου! Όταν ακούς μαθαίνεις και έτσι παίρνεις level up! Εσύ μπορεί να είσαι ο πιο σωστός άνθρωπος του κλάδου αλλά οι πράξεις και οι ιδέες σου να φέρνουν αντιδράσεις. Οπότε:
α. ή δε σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος εδώ οπότε μην απαντάς καθόλου να τελειώνει και η συζήτηση (ελεύθερη αγορά έχουμε κάνουμε ότι μας καπνίσει)
β. σε νοιάζει τι λένε οπότε κάθεσαι και ακούς τις απόψεις τους.
2. Δε νομίζω να χρησιμοποιήσω ποτέ την υπηρεσία σας (με κάθε επιφύλαξη) γιατί:
α. Για έναν επαγγελματία, θεωρώ ότι η εύρεση συνεργατών είναι θέμα εξέλιξης και ζωτικής σημασίας. Χρειάζεται να τρέξεις, να ψάξεις, να κάνεις λάθη να, να, να, να και τελικά να μάθεις από όλο αυτό ώστε να βρεις συνεργάτες και ξέρεις σε ποιον θα πήγαινες πότε και γιατί.
Δε βλέπω να με βοηθάς σε αυτή τη διαδικασία! Το να μου πει το site σου ότι αυτός είναι
σούπερ για μένα μπορεί να είναι σούπα για πάρα πολλούς λόγους και όχι για λόγους ποιότητας... Ακόμα και να υποθέσουμε ότι βρίσκεις τους πιο Super Print Master τυπογράφους της Ελλάδας, με τους άλλους που δεν είναι καλοί τι κάνεις? βοηθάς να χαντακωθούν? κάποιο επαγγελματίες που δεν είναι καλοί σαν άλλους και θέλουν να γίνουν πως θα τους βοηθήσεις? με ένα καρτέλ από τους τοπ που μάχονται για το χαμηλότερο κόστος? Δεν Νομίζω Τάκη... δεν είμαι απόλυτος απλά προβληματίζομαι!
β. Πραγματικά τώρα. Πιστεύεις ότι αυτή η ιδέα μπορεί να πετύχει και να βοηθήσεις όλο τον κλάδο και θεωρείς ότι το site σου αντιπροσωπεύει αυτή την προσπάθεια? Έχει γίνει η ανάλογη έρευνα σε σχεδιασμό και λειτουργία για ιστοσελίδα ενός προϊόντος που αφορά άμεσα Γραφίστες, Τυπογράφους και γενικά τις Γραφικές Τέχνες και μου παρουσιάζεις αυτό? και εγώ μετά πρέπει να γραφτώ και να γίνω αγοραστής ή τυπογράφος? Συγνώμη αλλά δε νομίζω! για μένα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ περισσότερο.
> Βγάλτε τις φωτογραφίες που θυμίζουν banner στο πλαϊνό του Hotmail για να χάσεις κιλά,
> βάλτε κανένα γραφικό της προκοπής ή κάποιον άνθρωπο να σχεδιάσει τίποτα
> κάντε καμιά έξυπνη παρουσίαση για το τι υπηρεσία είναι αυτή και όχι κείμενα τελεμάρκετινκ και βίντεο από windows movie maker με καρτέλες power point
> κάντε μια έρευνα γενικά πως θα προωθήσετε αυτό που πάτε να κάνετε.
δώστε λίγη αγάπη στην επιχείρηση που πάτε να ανοίξετε και τότε ίσως να σας δώσουν και οι άλλοι την αγάπη που περιμένετε!
Αυτά από μένα, καλή συνέχεια και σας εύχομαι το καλύτερο, χωρίς ειρωνεία!
Θεωρώ πάντως ότι θέλετε τρελή δουλειά για να ονομάζεστε και Print Masters!