adworks έγραψε:Δέν μπορώ να πώ το ίδιο για τα τηλεοπτικά τους σπότ. Μου αρεσε πολυ η νοσταλγική διαθεση, με την χρήση της σακούλας παντου!
+1
adworks έγραψε:Δέν μπορώ να πώ το ίδιο για τα τηλεοπτικά τους σπότ. Μου αρεσε πολυ η νοσταλγική διαθεση, με την χρήση της σακούλας παντου!
mari0s έγραψε:μόνο εγώ θέλω να σπάσω το ραδιόφωνο απ' το πολύ μπαλόνι?? Ο Ρουβάς δεν θα έπρεπε να τους κάνει μια μήνυση?
p.s είναι δυο αλήτες έξω απ τα Jumbo και ξαφνικά βγάζουν ένα τρίφυλλο και το σκάνε.
Περνάει μια γιαγιά και τους βλέπει και αρχίζει και φωνάζει "εεεπ τι κάνετε εκεί κωλοπαιδα?"
- Ρουφάμε και τα λέμε..ρουφάμε και τα λέμε.
VaLKyRiE έγραψε: Λοιπον κι ο ρουβας εχει παιδιαΚι αυτος θα χει ψωνισει απο κει...
![]()
![]()
( ασε που πιστευω για ολα αυτα πρεπει να εχουν παρει αδεια απο αυτους που μιμουνται αλλιως θα χε τοσα χρονια γινει θεμα.)
pagou έγραψε:αισχος σε ενα forum επαγγελματιων της επικοινωνίας να συζητάν τέτοια πράγματα.
πεστα ρε Vasos
Greg έγραψε:Την δουλεια τους (τα σποτακια & τα μαγαζια) την κανουν;;;;
Αν την κανουν (που μαλλον την κανουν) τοτε ειναι ακρως πετυχημενα.
Το αν σας αρεσουν ή οχι ειναι αλλο θεμα. Αρεσουν στους "μικρους μας φιλους" και αυτο φτανει και περισσευει.
(ρουφηξα και τα ειπα...)
pagou έγραψε:εαν η αισθητικη των διαφημιστικων ταιριαζει με αυτη των πελατων, τοτε μια χαρα ειναι τα διαφημιστικα.
mariner έγραψε:Greg έγραψε:Την δουλεια τους (τα σποτακια & τα μαγαζια) την κανουν;;;;
Το αν σας αρεσουν ή οχι ειναι αλλο θεμα. Αρεσουν στους "μικρους μας φιλους" και αυτο φτανει και περισσευει.
(ρουφηξα και τα ειπα...)
Περί αισθητικής...κολοκυθόπιτα!![]()
![]()
![]()
Ρούφα άλλη μία!
Greg έγραψε:mariner έγραψε:Greg έγραψε:Την δουλεια τους (τα σποτακια & τα μαγαζια) την κανουν;;;;
(ρουφηξα και τα ειπα...)
Περί αισθητικής...κολοκυθόπιτα!![]()
![]()
![]()
Ρούφα άλλη μία!
Ρουφηξα.
Περι πωλησεων ομως επισης.
Σειρα σου για ρουφηξια
mariner έγραψε:Συνέχισε να ρουφάς αφού σου αρέσει!
Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Υ.Γ.: Περί πωλήσεων ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!