Γεια σας,
Θέλω να ασχοληθώ με τη γραφιστική και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να πάω σε δημόσιο ιεκ.
Δ Βαγγέλης έγραψε:αν μπορείς να πληρώσεις ιδιωτικό και όχι για να καλύψεις καιποιο κόμπλεξ ουτε επειδή βάζοντας στο βιογραφικό σου οτι πήρες το χαρτί από την Χ ιδιωτική σχολή θα σου στρώσουν κόκκινο χαλί, αλλά επειδή εκεί τα πράγματα τείνουν να είναι λίγο πιο οργανωμένα (επειδή πλρώνεις και άρα έχεις απιατήσεις) και πολύ συχνά έχουν πολύ καλύτερο εξοπλισμό (πάλι επειδή πληρώνεις και απατείς καποιο επίπεδο)
αυτό βέβαια δεν αρκεί Χρειάζονται και καθηγητές με γμώσεις και το πιο σημαντικό με την ικανότητα να τις μεταδώσουν αυτό το τελευτάιο είναι πολύ σημαντικό κυρίως αν είσαι επαρχία γιατι και τα δύο αντλούν από την ίδια μικρή δεξαμενή καθηγητές
ο εξοπλισμός και η οργάνωση που μπορεί να έχουν τα ιδιωτικά είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθύκη για καλλές σπουδές
δεν νομίζω πάντως να χάνεις τίποτα να πας σε ένα κρατικό να δεις πως είναι τα πράγματα εκεί και μετά αν δεν είσαι ικανοποιημένος να πας ιδιωτικό
jason_ έγραψε:Είμαι νέος στο φόρουμ και είδα το post σου, να σου πω εγώ ως απόφοιτος ΙΕΚ (ΑΚΜΗ) εχω να πω οτι αν έχεις τα χρήματα δεν υπαρχει συγκριση με τα δημόσια ΙΕΚ. Οι υποδομές, οι καθηγητές και το πρόγραμμα των μαθημάτων ειναι σαφώς ανώτερα. Ασε που στα δημόσια πολλές φορές δεν γίνονται τα μαθήματα....