demetrios έγραψε:Χάρη μου, καλό να κερδίζεις ένα βραβείο και πιθανώς να σε βρει και κάποιος μόνος του (όπως συνέβη στην περίπτωση του θεμιστοκλή), αλλά αν το "πουλήσεις" και λίγο, σίγουρα θα βοηθήσεις τον εαυτό σου, πάνω απ' όλα. Δεν είναι δυνατόν να μην ανεβάζεις ούτε ένα banner στο δικό σου το site και μετά να λες "δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο". Έλεος!
Να με συγχωρήσετε αλλά διαφημιστικό banner δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μέσα στο site του. Τι να κάνει το banner; Να διαφημίσει το site που βρίσκεται ήδη ο χρήστης; Αν ο πελάτης/χρήστης είναι στον δικτυακό σου τόπο τότε δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Αν τώρα κάποιος θέλει, βάζει και παράσημα… για να του δώσει περισσότερο κύρος.
demetrios έγραψε:Για το όνομα του Θεού μπες στο site των Red Dot, της AIGA, των EPICA ή όπου αλλού θέλεις. Βλέπεις πουθενά 1500 συμμετοχές να περιέχονται ΟΛΕΣ???
Εμείς βάζουμε φιναλιστ, θα βάλουμε και λίστα ΟΛΩΝ των συμμετεχόντων από του χρόνου. Έχουμε και τους αυστηρότερους κανονισμούς από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Γιατί εδώ δεν είναι η χώρα του αυτονόητου. Δεν θα φτάσουμε και σε βαθμό παράνοιας για τους 5-6 δύσπιστους, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται ποτέ να ικανοποιηθούν. Κόβω το κεφάλι μου πως ό,τι και να κάνω θα βρεθούν αυτοί οι 5-6 να αμφισβητήσουν ξανά.
Να θεωρήσω ότι είμαι δύσπιστος; Όταν κάνει κάποιος προτάσεις και παρατηρήσεις καλόπιστες είναι δύσπιστός; Ε, ναι τότε με αυτή την λογική είμαι Δύσπιστος και θα είμαι πάντα ένας σκεπτόμενος και με απόψεις Δύσπιστος. Τώρα για το τελευταίο μην είσαι και τόσο απόλυτος ότι είμαι ανικανοποίητος. Πώς είσαι σίγουρος ότι αυτοί που προτείνουν και ασχολούνται με το θέμα θα είναι μόνιμα αμφισβητίες;
Θα γράψω κάτι αρκετά κοινότυπο. «H γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια».
Η διαφάνεια δεν βλάπτει ποτέ κανέναν, εκτός από αυτούς που θέλουν να κρύψουν κάτι.
Xαίρομαι που γίνεται αυτή η έντονη αντιπαράθεση η οποία έχει κρατηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο.
Πείτε ότι είμαι καλόπιστος (ναι μερικές φορές είμαι).
Πάω στα εβγε (πέρσι), μου δίνουν στην είσοδο έναν πανέμορφο κατάλογο που τον έχουν τυπώσει οι Αφοι Κοντορούση που είναι και χορηγοί, και στην συνέχεια παίρνει η Κ2design βραβείο για το τυπογραφείο αυτό στην κατηγορία ημερολόγιο (καταπληκτικό).
Αυτό όμως, δεν δίνει τροφή για κακεντρεχή σχολιασμό, σκέψεις για διαπλοκή κλπ;
Χορηγός και βραβευθέντας;
Sorry αλλά εμένα το φτωχό μου το μυαλουδάκι, που στην αρχή ήταν καλόπιστο και καλοπροαίρετο, αρχίζει να σκέφτεται “διάφορα”. Είμαι ο μόνος; Όχι στοιχεία δεν έχω. Σιγά τα συμφέροντα που διακυβεύονται στον χώρα για να πάρει κανείς το βραβείο. Απλώς επαναλαμβάνω το ρητό «γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια». A!!! μην νομίζει κανείς ότι προτείνω με αυτό να εφαρμοστεί κανονισμός στυλ «Βασικού Μετόχου» για περισσότερη διαφάνεια.
Τώρα μια ερώτηση προς τα μέλη του vcdc που ήταν στις επιτροπές και αν θελήσουν και δεν το θεωρούν χάσιμο χρόνο τις απάντούν.
Από την εμπειρία σας από πρώτο χέρι θα ήταν χρήσιμο να είχατε περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σας;
Θα ήταν καλύτερα να είχαν οι επιτροπές περισσότερα μέλη;
Έχετε κάποιες παρατηρήσεις που θα θεωρούσατε εποικοδομητικό να τις αναφέρετε;