alexandra έγραψε:pane εξαιρετική δουλεια
αν και ειχα δει την εικονογραφηση καιρο πριν λογο da

και με ειχε ενθουσιάσει, στο συνολο της ειναι ακομα καλυτερη!
Το ολο project σου βγαζει κατι το πολυ θετικό και γηίνο... φανταζομαι το να δουλευεις για συσκευασία εχει πολλους περιορισμους, αν θες πες μας μερικους απο αυτους που ειχατε!
ΕΥΓΕ συσκεασίας τωρα λέμε...!!!!

Γεια σου Αλεξανδρουλίνι!!
Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Περιορισμους οταν λες, τι εννοείς; Οι μονοι περιορισμοι που ειχα ηταν αυτοί που μου υπαγόρευε ο ανταγωνισμός. Δηλ. προδεξα (δεν ηταν και δυσκολο, εδω που τα λεμε) οτι καμια συσκευασία απο τα γνωστα ελαιόλαδα δεν είχε "χεράτη" εικονογραφηση. " Εδω είμαστε" σκεφτηκα & ουσιαστικά ο περιορισμος εγινε πλεονέκτημα!
Αν και στην ξενη αγορά κυκλοφορούν και άλλα ελαιόλαδα ( Ελληνικά που δεν τα γνωρίζουμε εδω -και είναι παρα πολύ καλάισθητα-, καθως και Ισπανικα και Ιταλικα ). Οι πελάτες μας εδειξαν αρκετα τετοια. Ουσιαστικά ο ανταγωνισμος ηταν αυτός. Οι πελάτες ηθελαν οταν θα ερχονταν οι τουρίστες στην Ελλαδα το καλοκαιρι να αναγνώριζαν τον " Καρπο γης " και να τον προτιμουσαν.
Αλλος περιορισμος ηταν αυτός που ηδη ανεφερα: Το κοστος δηλαδη. Θα μπορούσαμε να ειχαμε κανει ενα καρτελάκι, το οποιο θα κρέμονταν απο τον λαιμο της φιάλης, με marketίστικο κειμενακι. Αυξάνονταν όμως το κοστος της ανασυσκευασίας.
Γενικά ηταν το πρώτο τους εγχείρημα και ηταν λίγο σφιγμένοι.
* και το δικο σου project μου αρεσε πολύ και πρεπει να ηταν απείρως δυσκολότερο να τπ φερεις είς πέρας απο οτι το δικό μου.