Υπάρχουν???? γιατί έχω ψάξει και δεν βρίσκω τίποτα
Ευχαριστώ
Ημερομηνία 25.05.13, 9:57 am
StampaHouse έγραψε:Υπάρχουν???? γιατί έχω ψάξει και δεν βρίσκω τίποτα
Ευχαριστώ

dimitris.a έγραψε:StampaHouse έγραψε:Υπάρχουν???? γιατί έχω ψάξει και δεν βρίσκω τίποτα
Ευχαριστώ
ΝΑΙ, συμφωνώ ότι δεν υπάρχουν -- τουλάχιστον έλεγκαντ κλασσικές script γ/σειρές, που ανήκουν στο βασικό "οπλοστάσιο" του γραφίστα, όπως οι Vladimir, Edwardiαn Script, Nuptial Script, Rage κ.ά. -- εξελληνισμένες.
Πολλές νέες ελληνικές script γρ/σειρές μοιάζουν variations τής ίδιας σχεδιαστικής γραμμής, οπότε αν πάρεις τη μία, γιατί να πάρεις και την άλλη...
Κάποιες που είχαν "εξελληνιστεί" στην πρώτη εποχή της "φασόν μεταποίησης" λατινογενών γρ/σειρών σε παλαιότερα πακέτα, μάλλον έχουν μεταποιηθεί με άγαρπο και ακαλαίσθητο τρόπο.
Θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ να δω καινούργιες καλλιγραφικές γ/σειρές με απλή γραμμή, ξεκάθαρες θηλυκές κούρβες... Υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτό το είδος ??? Και πώς μπορούμε να τον υποστηρίξουμε σ' αυτό το εγχείρημα?
Καλησπέρα,
Το πρόβλημα όντως υπάρχει και δεν πρόκειται να λυθεί,
τουλάχιστον με προτάσεις πειστικές και λειτουργικές.
til01 έγραψε:Εξαρτάται από ύφος που ψάχνει κάποιος στην καλλιγραφία dimitris.a κάτι τέτοιο εννοείς?
til01 έγραψε:Εξαρτάται από ύφος που ψάχνει κάποιος στην καλλιγραφία dimitris.a κάτι τέτοιο εννοείς?
StampaHouse έγραψε:Υπάρχουν???? γιατί έχω ψάξει και δεν βρίσκω τίποτα
Ευχαριστώ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες