Δε συμφωνώ σε καμμία περίπτωση με αυτήν τις καταστροφές.Αλλά δε θα μπω και στο τρυπάκι να το συζητήσω.Όχι γιατί δε μ'ενδιαφέρει αλλά γιατί αυτό ακριβώς θέλουν "κάποιοι άλλοι" να κάνω.
Να επικεντρωθώ σε αυτό και να ξεχάσω το φόνο ενός παιδιού, που ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ό,τι και να έκανε.Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ανθρώπινη ζωή.
Επίσης εμένα προσωπικά μου παραβρωμάει το όλο θέμα που έσκασε ξαφνικά, από το φόνο μέχρι τις καταστροφές.Και γιατί μου βρωμάει??
ΒΑΤΟΠΕΔΙ.Πως θα ξεχνιόταν όλο αυτό????
Με έναν απλό φόνο ενός παιδιού, και μερικές καταστροφούλες, κι έχουν τα media πολλή τροφή για τις επόμενες 2 βδομάδες να ασχολούνται.
Το βατοπέδι ξεχνιέται, τα δις.ξεχνιούνται, και συνεχίζουμε τη ζωούλα μας όπως έγινε και με το Ζαχόπουλο.Ή μήπως δε θυμόμαστε ούτε το όνομά του????
Λυπάμαι πολύ για τις δουλειές που καταστράφηκαν, αλλά αυτά δεν είναι τπτ μπροστά στο εργοστάσιο Λαμπράκη που έκλεισε και έφερε Ρουμάνους εργολαβία, τπτ μπροστά στην Ideal Standard, Μαίλλης(αλουμίνια), και πόσα άλλα εργοστάσια που έκλεισαν εδώ στην περιοχή από Χαλκίδα μέχρι ΒΙ.ΠΕ. Οινοφύτων και απολύθηκαν άνθρωποι χωρίς αποζημίωση, 2 χρονιά για να συμπληρώσουν σύνταξη κλπ κλπ.Και τώρα έχουμε καθαρίστρια μία φορά τη βδομάδα παρακαλώ για 6 ώρες(

) που ήθελε 2 χρόνια για ναβγει στη σύνταξη!!
Πρόφανως λοιπόν και δεν πρόκειται να μπω σε αυτήν τη λογική.Το μόνο γεγονός εδώ είναι ότι κάποιοι έκλεψαν δισεκατομμύρια ευρώ, δε θα τιμωρηθούν ΠΟΤΕ, ένα παιδί σκοτώθηκε, δε θα τιμωρηθούν ΠΟΤΕ οι ένοχοι, η κυβέρνηση μας κατακλέβει στην κυριολεξία, στα μούτρα μας μπροστά, και τι γίνεται????
Μας πείραξαν μερικά καμμένα κτίρια.Για μένα αυτό είναι απλώς αυτό που κατάφεραν ακόμη μια φορά οι κυβερνούντες:ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.
Μας καροϊδεύουν, πολύ απλά.
Και ένα τελευταίο:Ας αναρωτηθούμε:Από που τελικά "έπεσαν τα τηλέφωνα?"
"I am war, I am pain/I am all you've ever slain/I am tears in your eyes/I am grief, I am lies
I am the cosmic storms/I am the tiny worms/I am fear in the night/I am bringer of the light"