Flash AS3 security error..

Adobe Photoshop, Flash, DreamWeaver, FireWorks, Contribute, FreeHand, Director.

Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό alexPi » 26.01.10, 5:07 pm

Γεια σας!
Έχω ενα banner, το οποίο θα ήθελα μολις ο χρήστης κανει κλικ, να ανοιγει ενα link σε νεο παράθυρο.
Ο κώδικας που έφτιαξα είναι ο εξής>>
Κώδικας: Επιλογή όλων
banner.buttonMode = true;

banner.addEventListener(MouseEvent.CLICK, gotoURL);

function gotoURL(event:MouseEvent):void {
   var url:String = "http://www.example.com";
   var request:URLRequest = new URLRequest(url);
   navigateToURL(request, '_blank');
}


Λοιπόν..μόλις κάνω κλίκ, βγαίνει ενα security error, και δεν ανοίγει η νεα σελίδα.
Τι λάθος έχω κάνει?? To Flash δεν βγάζει κανένα error στο compiling.
alexPi
Member
 
Posts: 41
Εγγραφή: 06.03.08, 10:16 pm
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό vpapadopoulos » 26.01.10, 5:15 pm

Καλησπέρα,

Το απλό: getURL ("http://www.address.com","_blank"); δε δουλεύει?
Άβαταρ μέλους
vpapadopoulos
Senior Member
 
Posts: 673
Εγγραφή: 06.07.09, 2:45 pm

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό dimmdesign » 26.01.10, 5:29 pm

τα actions μια χαρά τα βλέπω τώρα θα μπορούσες να βάλεις αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων
try { navigateToURL(request, '_blank'); } catch (e:Error) { trace("Error occurred!"); };
Άβαταρ μέλους
dimmdesign
Member
 
Posts: 93
Εγγραφή: 15.10.05, 11:15 pm

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό alexPi » 26.01.10, 6:01 pm

το getURL είναι AS2 να δεν κανω λαθος?
Το try δεν βγαζει τίποτα γιατί ο κωδικας δεν εχει errors απ'οτι φαίνεται.

Μήπως δεν επιτρέπεται απο το flash να ανοίγει νεα παραθυρα για λόγους ασφαλείας, και ολα αυτα τα banners που βλέπουμε χρησιμοποιουν καποιο hack(javascript etc)?
alexPi
Member
 
Posts: 41
Εγγραφή: 06.03.08, 10:16 pm
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό Raytracer » 27.01.10, 10:23 am

Καλημέρα.

Αν παίζεις μέσα απο το flash ide στο publish properties έχει μια επιλογή για το αν θα παίξεις με τοπικά αρχεία η με απομακρυσμένα.
Άλλαξε το όταν θες να κάνεις τέτοιες δοκιμές με gotoURL κτλπ.

Άν χρησιμοποιείς flex απο την άλλη τότε πρέπει να στήσεις και έναν τοπικό server όπως προτείνει και η adobe, και τις δοκιμές σου να της κάνεις απο εκεί.

edit: Εκεί που λέω flex = flex builder
Raytracer
Member
 
Posts: 138
Εγγραφή: 09.05.08, 12:58 pm

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό alexPi » 28.01.10, 10:56 pm

δεν δουλεύει ούτε τοπικα, ούτε απομακρυσμένα(μπήκε και σε server).
Δεν καταλαβαίνω..
alexPi
Member
 
Posts: 41
Εγγραφή: 06.03.08, 10:16 pm
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό Raytracer » 29.01.10, 10:42 am

alexPi έγραψε:δεν δουλεύει ούτε τοπικα, ούτε απομακρυσμένα(μπήκε και σε server).
Δεν καταλαβαίνω..


Μήπως μπορείς να κάνεις επικόληση ενα screenshot απο το error εδω πέρα?
Raytracer
Member
 
Posts: 138
Εγγραφή: 09.05.08, 12:58 pm

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό Raytracer » 29.01.10, 12:46 pm

Για να είμαστε και σίγουροι

Εικόνα
Raytracer
Member
 
Posts: 138
Εγγραφή: 09.05.08, 12:58 pm

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό alexPi » 29.01.10, 12:50 pm

Δεν υπαρχει error, απλα δεν ανοιγει σε αλλη σελιδα το λινκ. Απ'οτι μου ειπαν αυτοι που διαχειριζονται το site που θα ειναι το banner, ανοιγει στην ιδια σελιδα αντικαθιστοντας την ηδη υπαρχουσα. Το "_blank" δεν θα έπρεπε να κανει αυτο που θελω?
alexPi
Member
 
Posts: 41
Εγγραφή: 06.03.08, 10:16 pm
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό alexPi » 29.01.10, 12:56 pm

Βασικα τωρα που αλλαξα το local network security σε access network only βλεπω οτι δουλευει μια χαρα.
Εγώ έδωσα το αρχείο με το local playback security στο access local files only. Έχει σημασια αυτό για την εκτος local συμπεριφορα του swf?
Μήπως αυτος που το εβαλε στο server δεν ξερει τι κανει??
alexPi
Member
 
Posts: 41
Εγγραφή: 06.03.08, 10:16 pm
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Flash AS3 security error..

Δημοσίευσηαπό Raytracer » 29.01.10, 1:03 pm

alexPi έγραψε:Βασικα τωρα που αλλαξα το local network security σε access network only βλεπω οτι δουλευει μια χαρα.
Εγώ έδωσα το αρχείο με το local playback security στο access local files only. Έχει σημασια αυτό για την εκτος local συμπεριφορα του swf?
Μήπως αυτος που το εβαλε στο server δεν ξερει τι κανει??


Το local playback έχει αντίκτυπο μόνο σε δοκιμές που κάνεις τοπικά.
Όταν ανέβει σε κάποιο server δεν παίζει ρόλο. Σε περίπτωση όμως που χρειαστεί να έχεις πάρε δώσε με αρχεία εκτός domain πρέπει να δείς πληροφορίες για τις πολιτικές crossdomain.

Πληροφορίες θα βρείς εδω πέρα:
http://www.adobe.com/devnet/articles/crossdomain_policy_file_spec.html
Raytracer
Member
 
Posts: 138
Εγγραφή: 09.05.08, 12:58 pm


Επιστροφή στο II.II Δημιουργικό λογισμικό σχεδίασης για τα ψηφιακά μέσα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων