Πάγε χαλάρωσε φίλε μου....
άκου ...όπως έχεις καταλάβει την κουβέντα την έχω πάρει λίγο στην πλάκα γιατι δεν εχει νόημα να την πάρω στα σοβαρά...
όλοι εχουν καταλάβει, και εγώ και εσύ οτι δεν πρόκειται να πείσει ο ένας τον άλλο σε τίποτα...
πιστευω αυτα που πιστεύω το ίδιο φανατικά με τα δικά σου πιστεύω....
Και σε πληροφορώ οτι δέν μου αρέσουν τέτοιου είδους συζητήσεις με τον θεατρικό τρόπο ενος φόρουμ...εμεις να δίνουμε παράσταση και όσοι διαβάζουν να χειροκροτάνε ή να βρίζουν...
εμένα ο Κυριος με εχει βοηθήσει...αλλα δεν εχει νόημα να τα λέω... σε όσους το έχω πεί δεν με πιστεύουν...βαριέμαι να λέω συνέχει και συνέχεια τις ίδιες ιστορίες...
μου εχουν συμβεί πράγματα που δεν είναι τυχαία ή συμπτώσεις...κάποια στιγμή ελπίζω να τα πούμε να σου διηγηθώ απο κοντά...
---------------------------------------------------------------------------------
αφου είσαι λογικό παλικάρι (αν έχω καταλάβει καλά) τί λές να χαλαρώσουμε λίγο την κόντρα μας και να απολαύσουμε την μπυρίτσα μας?
---------------------------------------------------------------------------------
άντε γειά μας.

υ.γ. πώς απο τον τυφλό που τον βοήθησε ο διαφημιστης καταλήξαμε σε συζητηση περι ύπαρξης Θεού ή μή δεν μπορώ να το καταλάβω...