a.n.a έγραψε:... ή να παρεις ενα γραμμικο απο καποια αλλη θηκη που σου αρεσε....
Vasos έγραψε:Αν pagou ερχόμουν σαν πελάτης με μια συσκευασία στα χέρια, και σου ζητούσα να μου κάνεις μια μακέτα για αυτή και αναγκαστικά να χρησιμοποιήσεις το αντίστοιχο καλούπι, τι θα έκανες?
Vasos έγραψε:..ξέρουμε πολύ καλά σε ποια αγορά είμαστε..
Ή ίσως και όχι..
pagou έγραψε:Vasos έγραψε:Αν pagou ερχόμουν σαν πελάτης με μια συσκευασία στα χέρια, και σου ζητούσα να μου κάνεις μια μακέτα για αυτή και αναγκαστικά να χρησιμοποιήσεις το αντίστοιχο καλούπι, τι θα έκανες?
οτι κανω εδω και δεκα χρονια: θα εκανα μια μακετα, συμφωνη με τις ηθκιες μου αξιες (εχω διωξει κοσμο, πανω απο μια φορα) χωρις σε καμια περιπτωση να 'δανειστω' τις δουλειες αλλων.
Vasos έγραψε:..ξέρουμε πολύ καλά σε ποια αγορά είμαστε..
Ή ίσως και όχι..
pagou έγραψε:Ομως ξερω πολυ καλα που στεκομαι εγω. Η δικη σου σταση απεναντι στα χρηματα που καθοριζουν την σταση σου, μου ειναι εντελως αδιαφορα.
a.n.a έγραψε:Προφανως τα θέλεις για δικη σου χρηση και οχι για να τα πουλησεις σε πελατη. Μπορεις να διαλεξεις ενα κραφτ χαρτι (εχει ο Περρακης Αθηνα), να σχεδιασεις ή να παρεις ενα γραμμικο απο καποια αλλη θηκη που σου αρεσε, κανεις τη μακετα ( αν θελεις να τυπωσεις επανω) , κανεις ενα καλουπι και τα κοβεις. ΔΕ ΣΕ συμφερει να κανεις μικρη ποσοτητα στη περιπτωση αυτη . Να σκεφτεις μονο καλουπι και κοψιμο ειναι περιπου στα 1000 τεμ 80-90 ευρω + χαρτι + αν τυπωσεις+ κοστος για κολληματα αν εχει .
geo1984 έγραψε:Βρήκα ένα μαγαζί, αλλά λέει χρεώνει 2-3 ευρώ τη θήκη!
Μου φάνηκε πολύ ακριβό..