[ΠΩΛΗΣΗ] Βιβλία Illustrator

Προσφορά και Ζήτηση συνεργατών, υπηρεσιών, εξοπλισμού κ.α.

[ΠΩΛΗΣΗ] Βιβλία Illustrator

Δημοσίευσηαπό XDalas » 27.12.14, 5:35 pm

Τιμή και για τα δύο βιβλία: 20 ευρώ.
Κατάσταση βθβλίων: Άριστη!!!

Εικόνα
Εικόνα

1ο Βιβλίο: "Illustrator 9.0 Βήμα προς Βήμα"

Μάθετε πώς να δημιουργείτε σχέ­δια και μακέτες, λογότυπα, διατά­ξεις εντύπων, γραφικά για το Web και πολλά άλλα!

Το βιβλίο αυτό έχει δημιουργηθεί από την ίδια την Adobe Systems και χρησιμοποιείται σαν βοήθημα εκπαίδευσης από πολλούς εκπαιδευτικούς φορείς, ινστιτούτα και μεμονωμένους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τα σύντομα, επικεντρωμένα σ’ ένα θέμα μαθήματά του έχουν σαν στόχο να σας βοηθήσουν να μάθετε όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες του Adobe Illustrator 9.0 γρήγορα και εύκολα. Το ευκολονόητο κείμενο, οι βήμα προς βήμα οδηγίες και η πλούσια εικονογράφηση του βιβλίου καθιστούν τις πληροφορίες του εύκολα προσπελάσιμες. Το υλικό του βιβλίου καλύπτει όλο το εύρος δυνατοτήτων του προγράμματος, από τα βασικά, μέχρι προχωρημένες τεχνικές.

Το βιβλίο αυτό σας παρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα - άμεσα διαθέσιμο εκπαιδευτικό υλικό για πρακτική εξάσκηση, το οποίο έχουν αναπτύξει στελέχη της Adobe Systems ειδικευμένα στην εκπαίδευση. Το υλικό του βιβλίου έχει δοκιμαστεί και βελτιωθεί μέσα.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

2o Βιβλίο: "Μάθετε το Illustrator 9 σε 24 ώρες"

Σε 24 μόνο μαθήματα, διάρκειας μιας ώρας ή λιγότερο, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το Adobe Illustrator 9. Ακολουθώντας μία απλή, βήμα προς βήμα προσέγγιση, κάθε μάθημα του βιβλίου βασίζεται και επαυξάνει τις γνώσεις που αποκτήσατε στα προηγούμενα, πράγμα το οποίο σας επιτρέπει να μάθετε τα βασικά του Adobe Illustrator 9 στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
XDalas
Member
 
Posts: 2
Εγγραφή: 14.11.14, 4:06 pm

Re: Βιβλία Illustrator

Δημοσίευσηαπό XDalas » 30.12.14, 5:35 pm

Τελική τιμή 15 ευρώ και τα δύο βιβλία μαζί για να φύγουν...
XDalas
Member
 
Posts: 2
Εγγραφή: 14.11.14, 4:06 pm


Επιστροφή στο IV.II VCDC Αγγελίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων