Συνεργασία με ΙΙΕΚ - Απορία

Εκπαίδευση στην Οπτική Επικοινωνία. Νέα, βοηθήματα, ανακοινώσεις, βιβλία & περιοδικά.

Συνεργασία με ΙΙΕΚ - Απορία

Δημοσίευσηαπό PETER PAN » 03.10.16, 1:52 pm

Καλησπέρα στους αγαπητούς συμφορουμήτες.

Έχοντας πολύ καιρό να μπώ στο φόρουμ, έτυχε η συγκυρία του να ψαχνω πληροφορίες για ένα θέμα που με απασχολεί καί χρειάζομαι από κάποιον να μου διευκρινίσει μία απορία.

Πρόσφατα επισκέφτηκα ένα ιδιωτικό ιεκ προκειμένου να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας ως καθηγητής Γραφιστικής.

Τα άτομα με τα οποία μίλησα ήταν πολύ θετικοί καί οφείλω να πω πως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχουν με ενδιαφέρει.

Ομως, προς το τέλος της συνάντησης - συζήτησης προέκυψε το εξής - επειδη το μπατσελορ πτυχιο που εχω δεν ειναι αναγνωρισμένο απο το δοαταπ (πραγματοποιησα τις σπουδες μου εδω) δεν μπορει να υπαρξει συνεργασια επειδη αυτο ειναι προαπαιτούμενο.

Η απορία μου για οποιον γνωρίζει είναι γιατί απαιτειται να έχω αναγνωρισμένο πτυχιο (κατι το οποιο δεν μου το αιτιολόγησαν) προκειμένου να εργαστώ ως καθηγητης σε ιεκ και όχι για παραδειγμα κάποιου άλλου ειδους πιστοποιηση (π.χ. πιστοποιηση ικανοτητας διδασκαλιας);

Σας ευχαριστώ
PETER PAN
Member
 
Posts: 168
Εγγραφή: 20.06.08, 12:15 pm

Επιστροφή στο IΙI.IV Εκπαίδευση, Βιβλία, Περιοδικά & Άρθρα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων