dps12 έγραψε:Υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ που μπορεί να διαμορφώσει πλασματικό αποτέλεσμα.
...
Κατά συνέπεια το gallop δεν έχει κάποιο σαφή προσανατολισμό και μάλλον αδικούνται οι pc users.
Themistoklis έγραψε:dps12 έγραψε:Υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ που μπορεί να διαμορφώσει πλασματικό αποτέλεσμα.
...
Κατά συνέπεια το gallop δεν έχει κάποιο σαφή προσανατολισμό και μάλλον αδικούνται οι pc users.
Αγαπητέ dps12 θα σε παραπέμψω στον τίτλο του θέματος που είναι "Ποιό σύστημα χρησιμοποιείς στην εργασία σου ?" και όχι "ποιό σύστημα θεωρείς καλύτερο ?" ή "ποιό σύστημα σου επιβλήθηκε στο χώρο εργασίας σου?".
Κατά συνέπεια, δεν τίθεται θέμα διαμόρφωσης αποτελέσματος αλλά καθαρά ποσοτικής και όχι ποιοτικής στατιστικής μελέτης.
Φιλικά, Θεμιστοκλής.
b-positive έγραψε: Episis ksereis ti einai na kaneis align apo to keyboard?
b-positive έγραψε:sirca33: kserw kserw, exei ena swro kala apla me diskoleuei to penaki tou! kai egw douleuw arketa me bezzier, Episis ksereis ti einai na kaneis align apo to keyboard?
sirca33 έγραψε:b-positive έγραψε:sirca33:
Για πές για το allign απο το πληκτρολόγιο, δεν το ξέρω...
matin έγραψε:sirca33 έγραψε:b-positive έγραψε:sirca33:
Για πές για το allign απο το πληκτρολόγιο, δεν το ξέρω...
L : align left
R: align right
T: align top
B: align bottom
C: align center (στον οριζόντιο άξονα)
E: align center (στον κάθετο άξονα)
P: align at the center of the page
Τα ίδια ισχύουν και όταν δουλεύεις paragraph text και είσαι μεσα στην παράγραφο.
Εννοείται με επιλεγμένα τα αντικείμενα που θέλουμε να στοιχίσουμε ναι?
Στο illustrator ακόμα δεν έχω καταλάβει τη λογική του align. Το πιο κοντινό που έχω σκεφτεί είναι ότι στοιχίζει ως προς αυτό που είναι πιο πάνω στον άξονα y, αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό ως επιλογή!