Πολλέ + σχετικά σύντομες απαντήσεις.
~derek
Θα μπορουσες να μας πεις πόσο χρόνο σας έχει πάρει εώς τώρα το project και πόσο κοστολογήσατε? (αν επιτρέπεται)
Νομίζω αρχίσαμε πέρσυ το Μαϊο, τα τελευταία αρχεία τους τα στείλαμε τον Νοέμβριο νομίζω. Φυσικά δεν μιλάμε για μια δουλεία με συνέχεια, έγινε σε 3 κομμάτια. Πρώτα παρουσιάσαμε το concept με τις 3 πρώτες εικονογραφήσεις, και μετά την έγκριση, ολοκληρώσαμε τις άλλες 2 και τις εφαρμογές της εταρικής.
Όσο για την κοστολόγηση καλά κάνεις και ρωτάς, το σύνολο της δουλειάς χρεώθηκε 6000. Σημείωσε μόνο πως η εν λόγο εταιρεία είναι στενοί συνεργάτες μας και ένα μέρος του κόστους βγαίνει από κάποια τυπωματα σε κανβάδες (βλέπε design walk) που κάνουμε κατα καιρούς.
Μια μικρη αντιρρηση σχετικα με την διακόσμηση του χώρου. Μου φαινεται λίγο υπερβολικη. Όσο ωραία και να ειναι η εικονογραφηση μηπως καποια στιγμή φτανει στο σημειο να κουράζεται το μάτι? Ισως και να σας αδικώ γιατι δεν έχω συνολικη άποψη του χώρου, απλά αυτην την εντυπωση εχω από τις φωτόγραφίες.
Την ίδια άποψη είχε και ο sax. Όπως είπα και σε αυτόν, οι πελάτες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το concept και τα υλικά και πραγματικά να μεταμορφώσουν τον χώρο τους. Ηθελαν να προβάλουν τις λύσεις που μπορούν να δώσει η εκτύπωση μεγάλου μεγέθους.
~LNA
A! Να ρωτήσω κάτι? Το εικαστικό στους φακέλους δεν "χανεται" από τα τυχόν αυτοκόλλητα διευθύνσεις και γραμματόσημα?
Νομίζω πως δεν είναι πρόβλημα, οι φάκελοι που χρησιμοποιούνται πιο πολύ είναι οι μεγάλοι. Α4, Α2. Οι μικροι (DL) έχουν χώρο για να μπεί το όνομα του παραλήπτη.
Τώρα εάν μπεί και γραμματόσημο (σπάνιο τελευταία ε,?) δεν μας πολυχαλάει και την σύνθεση, γενικά ξεχωρίζει.
~george_l
AAA και δεν μ'αρέσει που θα αλλάξω δουλειά έτσι όπως το πάτε (με πιάνει επαγγελματική κρίση όποτε βλέπω δουλειά σας)
Aυτό μην το ξαναπείς, καλό θα είναι γενικά να συνεχιστεί αυτό. Είναι καλό να βλέπουμε δουλείες "από μέσα".
Ελπίζω να συνεχίσουμε το showcase. Μια ιδέα είναι να πείσουμε τον Themistoklik να κάνει μια παρουσίαση της δουλείας που πήρε το ΕΒΓΕ. Θέλω να δώ κιαλλα!