PLEASE HELP!!! βοηθήστε με είμαι σε απόγνωση.
vivi έγραψε::?: Παρακαλείται οποίος γνωρίζει πως τοποθετούνται σημεία κοπής στο Photoshop για ολοσέλιδη διαφήμιση να απαντήσει.
PLEASE HELP!!! βοηθήστε με είμαι σε απόγνωση.
vivi έγραψε:ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ PDF ME ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: BINARY (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ) ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 2400dpi, zip ΕΙΚΟΝΕΣ ή ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ JPEG ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ εκ.ΥΚ (ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ CMYK)
ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙ ΤΟΝΙΚΕΣ 300DPI ΟΙ ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ 2400DPI ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙFF ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ 300 dpi.
ποιο ειναι αυτο το προγραμμα που το κανει μονο του?
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΑ & GUIDES.TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΩ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μαλ***α
isikol έγραψε:vivi έγραψε:ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ 2 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ PDF ME ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: BINARY (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ) ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 2400dpi, zip ΕΙΚΟΝΕΣ ή ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ JPEG ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ εκ.ΥΚ (ΙΣΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ CMYK)
ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙ ΤΟΝΙΚΕΣ 300DPI ΟΙ ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ 2400DPI ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΥΜΠΙΕΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙFF ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ 300 dpi.
καταρχήν..θερμή παράκληση...στις συμπιέσεις ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗ JPEG ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ...το σωστό ειναι το zip!!!!
ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩποιο ειναι αυτο το προγραμμα που το κανει μονο του?
corel standard...δεν ξέρω ίσως και illustrator...
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΑ & GUIDES.TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΩ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μαλ***α
ΠΙΠΕΡΙ!!!!!!
ΤΙ μαλ***α ΝΑ ΓΙΝΕΙ.???.(εγώ μπορώ να την λέω αυτη τη λέξη
)
προσπάθησε να το κάνεις με τον τρόπο που σου είπα....
τετραχρωμα όρια και σταυρους στο Corel και μετά import σαν eps στο photoshop....αν δεν εισαι σίγουρη αν το χεις κάνει σωστά στείλε ενα pdf στο μαιλ μου να το δώ....
βασικά.....γιατι δεν το κανεις Import στο Corel να το στείλεις απο κει...γρήγορα και άνετα???![]()
![]()
Themistoklick έγραψε:VaLKyRiE έγραψε:καλα τι εταιρια ζηταει αρχεια μονο photoshop????
φτιάξε με κ' εσύ νυχτιάτικα!
vivi έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ. ΜΕ COREL ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
vivi έγραψε:ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ. ΜΕ COREL ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.