ΔΡΩΜΕΝΑ | BEHANCE PORTFOLIO REVIEW

Δελτία τύπου και νέα της Ένωσης Γραφιστών και του Ελληνικού Ινστιτούτου Γραφιστικής & Οπτ. Επικοινωνίας.

ΔΡΩΜΕΝΑ | BEHANCE PORTFOLIO REVIEW

Δημοσίευσηαπό ΕΓΕ » 16.05.12, 2:27 pm

To Behance, η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας και ο ΑΚΤΟ διοργανώνουν το 1ο Ελληνικό meetup με αφορμή το Behance Portfolio Review που οργανώνεται παγκοσμίος από το γνωστό portal behance.
H διοργάνωση γίνεται στoν ΑΚΤΟ το Σάββατο 19 Μαίου και ώρα 12:00μμ.

Ο βασικός άξονας που θα κινηθεί το meetup είναι όχι τόσο το να δούμε δουλειές - projects μέσα από τη πλατφόρμα του behance, αλλά πώς μπορείς με τις κατάλληλες κινήσεις να βρεθεί η δουλειά σου στην πρώτη σελίδα. Χρειάζεται άραγε κάτι μαγικό ή απλά θα πρέπει να έχεις κάποιο τρικ; Μήπως είναι θέμα τύχης; Οι άνθρωποι που θα μας μιλήσουν γι' αυτή τους την εμπειρία θα βοηθήσουν πολλούς από τους χρήστες στο να δουλέψουν την πλατφόρμα σωστά έτσι ώστε να κερδίσουν appriciations (εκτίμηση) από άλλους που θα δουν τη δουλειά τους και ακόμα καλύτερα, να πάρουν στα χέρια τους κάποιο ενδιαφέρον brief από πελάτη εντός και εκτός χώρας.

περισσότερα> http://gda.gr/node/1795
ΕΓΕ
Member
 
Posts: 67
Εγγραφή: 07.09.10, 3:59 pm

Επιστροφή στο X.III Ε.Γ.Ε - H.D.I - Λοιποί φορείς

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Visual Communication Designers Club

Το Visual Communication Designers Club, το μεγαλύτερο Ελληνικό online design forum, αποτελεί μια Ελληνική κοινότητα σχεδιαστών οπτικής επικοινωνίας, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου, θέλοντας να συμπεριλάβει στα μέλη της κάθε ειδικότητα και βαθμίδα όσων σπουδάζουν ή εργάζονται στον χώρο της επικοινωνίας, έντυπης, διαδικτυακής, τρισδιάστατης ή εφαρμογών πολυμέσων

cron